پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ آذر ۱۳۹۳، ۹:۱۴

حجت الاسلام فضیلت:

بزرگداشت شهدا فاصله بین دفاع مقدس و نسل امروز را کم می کند

بزرگداشت شهدا فاصله بین دفاع مقدس و نسل امروز را کم می کند

گرگان - مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان گفت: بزرگداشت شهدا فاصله بین دفاع مقدس و نسل امروز را کم می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی اصغر فضیلت، شامگاه شنبه در نشست خبری با رسانه های استان، گفت: طبیعی است که در راستای پاسداشت ارزش ها مخصوصا در راستای انتقال ارزش ها از یک نسلی به نسلی دیگر یکی از بهترین راه ها برگزاری مراسمات بزرگداشت است که می تواند کمک کند این ارتباط بین نسل گذشته و نسل فعلی برقرار شود و گسست میان نسلی اتفاق نیافتد.

وی به دروس جا مانده از سال های جنگ تحمیلی و دفاع مقدس اشاره کرد و ایثار و از خود گذشتگی را از مهم ترین عناوین آن خواند و افزود: اینکه من از داشته های خود بخواهم به نفع جامعه بگذرم، من از حیات و داشته های حیاتی خود بخواهم عبور کنم و بگذرم برای اینکه منافع جامعه تأمین شود، برای اینکه خطری، آسیبی و تهدیدی از یک جامعه دفع شود، بخواهم از خود و منافع خود بگذرم و به دل خطر بزنم، ناخودآگاه این نیت، ارزش افزوده ای برای عمل من حساب می شود که ضرورت دارد این ارزش والا نسل به نسل منتقل شود.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان برگزاری کنگره شهدای دانشجوی استان را گامی مثبت برای انتقال ارزش ها خواند و تصریح کرد: گرامیداشت یاد و خاطره و پاسداشت مقام شهدا در قالب برنامه هایی نظیر همین کنگره به انتقال مفاهیم معنوی و در نهایت رشد معنوی نسل حاضر کمک شایانی خواهد کرد.

حجت الاسلام فضیلت با بیان اینکه نیاز معنوی تنها محدود به دانشجو عصر حاضر یا عصر گذشته و آینده نیست، متذکر شد: نیاز معنوی یک نیاز دائمی مانند تنفس و تغذیه است و همانگونه که دانشجو به تنفس و تغذیه نیازمند است، به خوراک معنوی بجا مانده از آرمان شهدا نیاز دارد، بنابراین این یک نیاز دائمی و همیشگی همه جوامع است که در راستای پاسداشت ارزش های خود تلاش بکنند.

وی افزود: این نیاز اختصاص به این جامعه و جوامع دیگر نیز ندارد منتهی ارزشی مانند از خودگذشتگی، ایثار و شهادت در جامعه ما با بهره گیری از داده های دینی و وحیانی مفهوم عمیق تری پیدا می کند که به همین دلیل تلاش های عمیق تری نیز می طلبد.

وی خاطرنشان کرد: طبیعی است که همکاری در قالب های اداری در حالت منسجم و مدون منوط به این است که مسئولین دستگاه ها و متولیان برگزاری بخواهند نشست های کاری با هم داشته باشند که اگر ارتباط این چنینی گرفته شود در حد وسع دستگاه در خدمت ستاد این کنگره خواهیم بود.

کد خبر 2437318

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha