پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۲۱

ربیع فلاح:

توسعه گردشگری سبب رونق اقتصادی مازندران می شود/ صید 836 تن ماهی

توسعه گردشگری سبب رونق اقتصادی مازندران می شود/ صید 836 تن ماهی

ساری - استاندار مازندران گفت: توسعه گردشگری در پاییز و زمستان سبب شکوفایی و رونق اقتصادی استان می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ربیع فلاح جلودار پیش از ظهر یکشنبه در بازدید از شرکتهای تعاونی پره فعال در سواحل دریای خزر در استان، با اشاره به نقش گردشگری در توسعه استان، خواستار تهیه طرح جامع برای استفاده چندمنظوره از سواحل شد.

وی با بیان اینکه فصل صید ماهیان استخوانی از ۲۰ مهرماه شروع شده است، به نقش جامعه صیادی در تولید پروتئین مورد نیاز جامعه اشاره کرد و گفت: در این فصل صید، ۸۳۶ تن ماهی استخوانی در استان صید شده است.

استاندار مازندران فعالیت چهار هزار و ۲۰۰ صیاد استان در قالب ۵۳ شرکت تعاونی پره را ارج نهاد و با اشاره به سخت و زیان آور بودن این شغل یادآور شد: در تلاش هستیم تا مشکلات این جامعه را با همکاری دستگاه های متولی از جمله تامین اجتماعی رفع کنیم.

فلاح جلودار، به رشد چهار درصدی صید ماهیان استخوانی در فصل صید جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، گفت: امسال بیش از ۸۰۰ قطعه ماهی مولد آزاد نیز در چشمه کیله صید شد که رشد هشت برابری را نشان می دهد.

حسن حبیب نژاد مدیرکل شیلات مازندران نیز، در حاشیه این بازدید، به رشد ۲۷ درصدی ارزش صادرات آبزیان استان در سال جاری اشاره کرد و گفت: امسال بیش از شش هزار تن انواع آبزیان و فرآورده های آبزی از استان به خارج صادر شده است.

وی ارزش این میزان صادرات را بیش از ۲۵ میلیون دلار بیان کرد و گفت: در مجموع میزان صادرات آبزیان در سال جاری از نظر وزن ۲۱ درصد رشد داشته است و بیشتر صادرات نیز به کشورهای اروپایی بوده است.

مدیرکل شیلات مازندران تصریح کرد: مازندران با تولید بیش از ۷۲ هزارتن آبزیان پرورشی و دارابودن ۲۰ درصد تولید کل کشور، رتبه اول آبزیان پرورشی را به خود اختصاص داده است.

کد خبر 2437694

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha