پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ آذر ۱۳۹۳، ۱۴:۲۰

مهدیزاده خبر داد:

کاهش قابل ملاحظه آمار تصادف و نزاع در قم

کاهش قابل ملاحظه آمار تصادف و نزاع در قم

قم - معاون پزشکی و آزمایشگاهی اداره کل پزشک قانونی قم گفت: بررسی آمار ۸ ماه ابتدای سال جاری و مقایسه آن با مدت مشابه سال قبل حاکی از کاهش قابل ملاحظه تعداد مراجعات در موارد نزاع و تصادف است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر فرزانه مهدیزاده با بیان اینکه آمار مراجعات نزاع و تصادف به پزشک قانونی قم در سال جاری کاهش یافته است، افزود: روند این کاهش قابل ملاحظه بوده بطوری که در بحث مراجعات نزاع در طول هشت ماه ابتدای سال جاری ۵ هزار و ۹۶۴ مورد مراجعه داشته‌ایم که نسبت به مدت مشابه سال قبل با ۶ هزار و ۸۱۶ مورد مراجعه، کاهش ۱۲ درصدی را تجربه کرده‌ایم.

وی همچنین در خصوص مراجعات مربوط به تصادف اظهار داشت: این دسته از مراجعات در قالب تصادفات فوتی و جرحی تقسیم بندی می‌شوند که در قسمت تصادفات جرحی باز هم شاهد کاهش ۹ درصدی مراجعه بوده‌ایم بطوری که در سال جاری و در مدت هشت ماه اول سال، تعداد مراجعه ۵ هزار و ۲۶۲ مورد بوده است.

معاون پزشکی و آزمایشگاهی اداره کل پزشک قانونی قم به آمار اجساد معاینه شده در این اداره نیز اشاره کرد و افزود: در حوزه متوفیات در مدت هشت ماه آغازین سال جاری تعداد ۶۷۸ مورد معاینه انجام شده که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش ۱۶ درصدی را نشان می‌دهد. این در حالی است که در مدت یاد شده تعداد اجساد ارجاعی ناشی از تصادف، ۲۲ درصد کاهش داشته و به عدد ۲۱۴ رسیده است.

 

کد خبر 2439464

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha