پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ آذر ۱۳۹۳، ۱۳:۴۰

ناصری فر خبرداد:

استقرارتیم های بهداشتی و مبارزه با بیماری ها در مرز مهران

استقرارتیم های بهداشتی و مبارزه با بیماری ها در مرز مهران

ایلام- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: تیم های بهداشتی و مبارزه با بیماری های استان برای خدمات رسانی به زائران در مرز مهران مستقر شده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، راضی ناصری فر در این رابطه عنوان کرد: به منظور اطمینان از آب شرب و قابل استفاده برای زائران تعداد ۵۰ مورد کلر سنجی در سطح شهرستان مهران انجام شده که تعداد ۴۵ مورد مطلوب گزارش شده است.

وی ادامه داد: از تعداد هشت مورد نمونه گیری آب که در این شهرستان انجام شده، خوشبختانه همه موارد مطلوب و بهداشتی بوده و قابل استفاده برای زائران عزیز است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح کرد: برای خدمات دهی در بحث خوراک به زائران تعداد ۶ جایگاه پخت و پز و عرضه مواد غذایی به آنان در سطح شهر مهران وجود دارد که با بازدیدهای به عمل آمده خوشبختانه هیچ گونه مشکل و مورد غیر بهداشتی در این جایگاهها یافت نشده است.

وی ادامه داد: از سوی کارشناسان بهداشت محیط و مبارزه با بیماریها از اماکن عمومی عرضه کننده مواد غذایی سطح شهر و مسیر تردد زائران ۵۵ مورد و اماکن عمومی عرضه کننده مواد غذایی در پایانه مرزی نیز ۱۵ مورد بازدید انجام گرفته است.

ناصری فر بیان داشت: در مسیر تردد زائران و همچنین در سطح شهر مهران از سوی کارشناسان بهداشت محیط و مبارزه با بیماریها، تمام جوانب برای وجود محیطی سالم و بهداشتی مورد نظر بوده و در این راستا نیز تعداد هشت مورد غیر بهداشتی شامل فاضلاب، زباله و...گزارش شده و از مسیر پاکسازی شده است.

وی ابراز کرد: برای بررسی اوضاع سطح شهر و پایانه مرزی به منظور رفاه حال زائران، تعداد ۱۲ مورد اکیپ بازرسی اعزام شده و همچنین مقدار ۱۰ کیلو گرم ماده پرکلرین و مواد گندزا در اماکن مورد نظر توزیع شده و تعداد چهار هزار ماسک و  چهار هزار و ۵۰۰ پمفلت آموزشی در بین زائران توزیع شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح کرد: در چادرهای سلامت مستقر در مهران اقداماتی شامل ۱۲ مورد نمونه گیری التور، سه نمونه گیری آنفلوآنزا، چهار مورد مشکوک بیماری های اسهالی ارجاعی، هشت مورد مشکوک ارجاعی بیماریهای تنفسی آنفلوآنزا و... انجام شده و در این راستا تعداد دو هزار و ۴۵۰ نفر از زائران مورد ویزیت قرار گرفته اند.

کد خبر 2441064

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha