پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ آذر ۱۳۹۳، ۲۰:۳۴

موسوی:

کارگران فصلی باید مکان مناسبی در قزوین داشته باشند

کارگران فصلی باید مکان مناسبی در قزوین داشته باشند

قزوین- فرماندار شهرستان قزوین گفت: به منظور تکریم کارگران ساختمانی و ساماندهی فعالیت آنها تعیین مکانی برای استقرار کارگران فصلی در شهرستان قزوین ضروری است و باید برای تامین آن اقدام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی موسوی عصر چهارشنبه در مراسم افتتاح ساختمان جدید انجمن صنفی استادکاران و کارگران ساختمانی قزوین گفت: پس از طرح مشکلات مکانی انجمن صنفی کارگران ساختمانی در شورای آموزش و پرورش با توافق مدیرکل آموزش وپرورش این مکان که از مدارس مخروبه بود در اختیار صنف قرار گرفت که خوشبختانه بخوبی بازسازی شد و امروز می تواند بخشی از نیازهای کارگران ساختمانی را تامین کند.

وی افزود: یکی دیگر از مشکلات فعالان این عرصه نبود مکانی مناسب در سطح شهر برای استقرار کارگران ساختمانی است تا در فصول مختلف بویژه زمستان و پائیز دسترسی مردم به این افراد برای استفاده در ساخت و سازها راحت تر باشد و کارگران نیز شرایط بهتری داشته باشند.

قزوین

موسوی بیان کرد: این موضوع را پیگیری می کنیم تا در چند نقطه شهر بتوانیم مکان مناسبی برای استقرار موقت کارگران فصلی ساختمانی را تامین کنیم تا مشکلات این گروه کمتر شود.

رکود ساخت و ساز بیکاری کارگران ساختمانی را تشدید کرده است

فرماندار قزوین اظهارداشت: متاسفانه شرایط اقتصادی و رکودی که در بخش مسکن حاکم شده مشکلات زیادی را برای فعالان این بخش ایجاد کرده است که امیدواریم کارشناسان طرح هایی برای خروج از این وضعیت ارائه کنند.

وی تصریح کرد: ساخت باغ ویلا از طرح هایی است که می تواند رکود ساخت و ساز را برطرف کند و ضمن فعال کردن صنایع مرتبط با این بخش به رونق کسب و کار کارگران نیز کمک کند.

موسوی گفت: موقعیت شهر قزوین به گونه ای است که می تواند اجرای باغ ویلا را عملیاتی کند و ما هم آمادگی داریم با پیگیری موضوع برای عملیاتی شدن آن همکاری کنیم که در این میان شناسایی مکانهای مستعد این کار ضروری است.

این مسئول یادآورشد: خوشبختانه دولت تدبیر و امید گامهای موثری برای رونق اقتصادی و خروج از رکود برداشته که امیدواریم بزودی شاهد رفع مشکلات موجود باشیم.

کد خبر 2441526

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha