به گزارش خبرنگار مهر، سید شکر خدا موسوی پیش از ظهر امروز در مراسم افتتاحیه اولین نمایشگاه توانمندی ها، ظرفیت ها و دستاوردهای فنی و حرفه ای خوزستان که در محل دانشکده فنی و حرفه ای پسرانه شهید چمران اهواز برگزار شد، اظهار کرد: ایران از گذشته با آمریکا جنگ نداشت بلکه خود آمریکا تحریم را شروع، دارایی های ایران را بلوکه و جنگ را نیز به ما تحمیل کرد ولی ما با تحریم مقابله کردیم و همزمان راه توسعه را در پیش گرفتیم.
وی افزود: در گذشته ایران جزو 70 کشور آخر در زمینه ساخت سد بود ولی خوشبختانه اکنون جزو چهار کشور اول است. سد کارون سه به دست توانمند مهندسان ایرانی که میانگین سنی آنها بین 30 تا 32 سال بود ساخته شد.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ایران همزمان در دو جبهه جهاد اقتصادی و مقابله با تحریم پیشرفت های خوبی را به دست آورد. در سال های اخیر و در دوره های مختلف توجه ویژه ای به بحث پژوهش شده است اما در زمینه حمایت از پژوهشگران و نخبگان کوتاهی های زیادی شده است.
موسوی عنوان کرد: مجلس نگاه ویژه ای به پژوهش داشته و از لایحه های مربوط به آن به خوبی حمایت می کند. نفت، گاز، طلا و مس برای کشور خوب است اما نخبه و فکر برای ما بسیار مهم تر است تا بتوانند با دانش خود از این منابع به خوبی استفاده کنند.
وی تاکید کرد: در مجلس فاصله گرفتن از نفت را تصویب کردیم چون نفت کشور و خوزستان را آباد نکرد و ما نتوانستیم از آن به خوبی استفاده کنیم.
موسوی عنوان کرد: متاسفانه پارک علوم و فناوری خوزستان با هفت سال تاخیر از سایر استانها تاسیس شد و سال گذشته برای دریافت ردیف بودجه این پارک بسیار تلاش کردیم.
وی در پایان گفت: جوانان کشور به لحاظ فکری، توانمندی، اعتقاد و اراده چیزی کم ندارند. اما متاسفانه هر خانواده سه یا چهار نفر بیکار دارد ولی مسئولان استان بر سر اینکه چه کسی تغییر کند یا نکند دعوا می کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، صحبت های نماینده اهواز در خصوص دعوای مسئولان بر سر ماندن و رفتن افراد در حالی مطرح می شود که در سال های اخیر بیشترین حجم دعواهایی از این دست از سوی خود نمایندگان مطرح می شود.
نظر شما