به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی در دیدار حجت الاسلام احمد مبلغی نماینده جمهوری اسلامی ایران در کنفرانس قاهره خاطرنشان کرد: اکنون فرصت خوبی پیدا شده است، ولی همانگونه که گروههایی از نزدیکی ایران و مصر بهره میگیرند گروههایی نیز نزدیکی میان دو کشور را به زیان خود میبییند.
وی گفت: ما باید از این فرصت ایجاد شده استفاده کنیم و به رغم کارهایی که دشمنان انجام میدهند ما باید از ظرفیت مصر و کشورهای دیگر اسلامی برای نزدیکی و تقریب بیشتر استفاده کنیم اما مسئله حساس است و باید جلو تندروهای دو طرف گرفته شود.
استاد برجسته حوزه خطاب به نماینده کشورمان در کنفرانس قاهره گفت: وقتی شنیدم شما را انتخاب کردند و برای این کار دعوت شدید خوشحال شدم.
وی در ادامه افزود: مصر کشور بسیار مهمی همراه با سابقه طولانی است و مبادی تقریب در آن خیلی زیاد است.
آیت الله مکارم شیرازی یادآور شد: فرصت خوبی است. ما تصمیم گرفتیم دبیرخانه دائمی کنگره ضد تکفیر را با حضور شخصیتهای حوزوی دایر کنیم و به زودی اعضای آن معرفی خواهند شد.
حجت الاسلام مبلغی نیز در این دیدار گزارشی از سخنرانیها، دیدارها، مصاحبهها و مشاهدات خود در کنفرانس بین المللی قاهره را ارائه داد.
نظر شما