پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ آذر ۱۳۹۳، ۱۴:۵۲

حجت الاسلام قیامی:

وقف معارف قرآنی در اردبیل افزایش یابد/ بهسازی هفت امامزاده

وقف معارف قرآنی در اردبیل افزایش یابد/ بهسازی هفت امامزاده

اردبیل - مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل به ضرورت افزایش موقوفات نشر معارف قرآنی در استان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام اکبر قیامی ظهر دوشنبه در همایش وقف و رسانه در اردبیل تصریح کرد: در حال حاضر هفت وقف نامه در نشر معارف قرآنی در استان ثبت شده است.

وی با بیان اینکه تعداد کل موقوفات استان ۵۵۰ مورد است، اضافه کرد: بیشترین نیت واقفان عزاداری سید الشهدا و اطعام و احسان است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان تاکید دارد که در حوزه نشر معارف قرآنی تعداد وقف نامه های به ثبت رسیده اندک بوده و در این خصوص خیرین می توانند حمایت لازم از برنامه های فرهنگی را عهده دار شوند.

در عین حال به ضرورت احصا نیازهای جامعه تاکید کرد و گفت: واقفان می توانند نیت خود را متناسب با نیازهای موجود سمت و سو دهند.

قیامی با اذعان به اینکه موقوفاتی با نیت آموزش، بهداشت و درمان در استان شناسایی شده است، اضافه کرد: در عین حال ضروری است نیت واقفان به نگاهی به نیازهای جامعه شکل گیرد.

بهسازی هفت امامزاده در اردبیل                          

وی همچنین با یادآوری انجام فعالیت های عمرانی بهسازی و نوسازی در برخی امام زاده های استان اضافه کرد: در حال حاضر عملیات عمرانی در هفت امام زاده شامل سید دانیال خلخال، سید ابراهیم خمس و سید صدرالدین انجام می شود.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان از جمله پروژه های شاخص عمرانی را عملیات بهسازی امامزاده سید صدرالدین عنوان کرد و گفت: تاکنون ۲۰ میلیارد ریال برای این پروژه هزینه شده و تکمیل آن نیازمند ۱۵ میلیارد ریال دیگر است.

وی تصریح کرد: این هزینه به غیر از هدایای استانداری و دولت است و در واقع برای احداث فاز اول این مجموعه مورد استفاده قرار گرفته است.

قیامی با بیان اینکه در فاز دوم باید زمین های اطراف بقعه تملک شود، زمان مشخصی برای اتمام این پروژه عنوان نکرد.

وی تاکید دارد که پروژه امامزاده سید صدرالدین در واقع بزرگ ترین قطب فرهنگی شمال غرب کشور خواهد بود و می توان در فازهای بعدی احداث اقامتگاه رستوران و حوزه علمیه را در طرح توسعه امامزاده برنامه ریزی کرد.

به گفته قیامی بهره برداری از حمام وکیل موقوفه فصیحی، بهره برداری از ساختمان موقوفه مسکونی تجاری محله پیرزگر، بهره برداری از پروژه بهسازی امامزاده ابوالقاسم سرعین و موقوفه قاسم احمدی عالی قاپو در هفته وقف در دستور کار قرار گرفته است.

 

 

کد خبر 2443709

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha