پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۵:۴۸

طی سالجاری محقق می شود؛

فعالیت 80 درصددفاترخدمات بانکی کشور به عنوان پایگاه اقتصادی درروستاها

فعالیت 80 درصددفاترخدمات بانکی کشور به عنوان پایگاه اقتصادی درروستاها

زنجان-مدیرعامل صندوق قرض الحسنه پست بانک ایران گفت: 80 درصد دفاتر خدمات بانکی کشور تا پایان امسال به عنوان پایگاه اقتصادی در روستاها فعال خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رسول زندی ظهر سه شنبه در همایش صندوقهای تأمین مالی خرد روستایی استان زنجان افزود: از تیرماه سال‌جاری که فعالیت بانکی صندوق قرضالحسنه پست‌بانک فعالیت بانکی خود را در قالب قرضالحسنه آغاز کرد که از 8700 دفتر در کل کشور 3900 دفتر تحت پوشش این فعالیت قرار گرفت به ‌صورت جدی فعالیت میکنند.

وی تا پایان امسال حداقل 80 درصد دفاتر خدمات پست‌بانک کشور که پایگاه اقتصادی روستا است پوشش داده شود و با هماهنگیهای انجام‌گرفته با سایر نهادهای اجرایی و عوامل اجتماعی توسعه این حرکت پیوند می‏ خورد.

زندی  ادامه داد: با این حرکت اقتصادی جریان مهاجرت روستاها روند معکوس یابد و با اعتلای آن روستاها به جایگاهی جذاب، ماندنی و پایدار تبدیل شود.

مدیرعامل صندوق قرضالحسنه پست بانک ایران با بیان اینکه توسعه روستاها عامل مهم در زمینه جلوگیری از مهاجرت از روستاها به شهرها است افزود: تأسیس صندوق تأمین مالی خرد روستایی، حرکتی جهادگونه برای مهاجرت معکوس روستائیان است.

زندی افزود: در حال حاضر  کشور در جایگاهی قرار دارد که فرصت ها اندک است و باید جهادگونه حرکت کرد تا به جایگاه مطلوب رسید چرا که اقدامات دیر انجام‌ گرفته است و باید با سرعت راضی‌کننده به سمتی رفت که نتایج مطلوب حاصل شود.

وی با بیان اینکه سال گذشته به صندوق قرضالحسنه پست‌بانک مأموریتی داده شد که به ‌صورت جدی این فعالیت را پیگیری کند، افزود:  این صندوق در کمترین زمان ممکن تأسیس و ثبت شد و درگاه جدیدی برای قرضالحسنه که سه سال هیچ فعالیتی در این زمینه انجام نمی‌شد باز کرد و عملیات صندوق تأمین مالی خرد روستایی عملیات قرضالحسنه است که به ‌عنوان یک‌ نهاد اقتصادی که ابعاد مختلفی دارد سرویس ویژهای در اعتلای روستا داشته باشد و منابع مالی ارزان در اختیار روستائیان قرار دهد.

مدیرعامل صندوق قرضالحسنه پست بانک ایران گفت: سال 90 هیئت دولت مصوبه‌ای را به بانک مرکزی ارائه داد که بر اساس آن بانکها موظف بودند منابع قرضالحسنه بانک را از سایر منابع تفکیک کنند و بانک منابع قرضالحسنه را در جایگاه خاص خود هزینه کند و تاکنون در این زمینه هشت بانک به‌ صورت رسمی مجوز بانک مرکزی را دارند که یکی از آن‌ها پست‌بانک است.

زندی  افزود: پست‌بانک به ‌عنوان یک ‌نهاد مالی در کنار دستگاه‏های اجرایی کشور میتواند این جایگاه را به ‌عنوان نهادی اقتصادی و مالی پر کند و پاسخ‌گوی نیازها باشد چون حضور مؤسسات مالی و اعتباری در مناطقی که پست‌بانک حضور دارد توجیه ندارد.

وی ادامه داد: پست‌بانک به ‌صورت ویژه در این زمینه ورود کرده است و این صندوق قرضالحسنه مخاطبانی با نیاز خاص در کشور دارد و اتفاقات شهر و روستا متفاوت است و نهاد اقتصادی خاصی باید به ‌صورت ویژه در این زمینه ورود کند.

کد خبر 2444667

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha