پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ آذر ۱۳۹۳، ۱۴:۲۴

آیت الله ممدوحی:

سلاح امروز جهان اسلام انسانهای تربیت شده در مکتب عاشوراست

سلاح امروز جهان اسلام انسانهای تربیت شده در مکتب عاشوراست

کرمانشاه- عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: سلاح امروز جهان اسلام تفنگ و موشک نیست بلکه انسان های تربیت شده در مکتب عاشوراست.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله حسن ممدوحی ظهر امروز در مراسم عزاداری 28 صفر در مسجد جامع کرمانشاه اظهار کرد: وحدت مسلمین به تمام جهان پیام می‌دهد.

عضو برجسته جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به پروژه اسلام‌ هراسی و شیعه‌ هراسی دنیای استکبار اشاره کرد و گفت: دشمنان با صرف هزینه‌ های فراوان درصدد ضربه زدن به اسلام و زشت نشان دادن چهره اسلام هستند.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: دشمنان برای نابودی حقیقت تابناک آینده‌نگر اسلام تمام توان و امکانات خود را به‌کار گرفته‌اند.

وی به حمایت کشورهای مستکبر از گروه‌های تروریستی و افراطی اشاره کرد و گفت: مستکبران افرادی را از کشورهای مختلفی با عنوان داعش جمع کرده تا در جهان اسلام دست به کشتار بزنند.

این مسئول با اشاره به برنامه‌های دشمن برای زشت نشان دادن اسلام، افزود: حامیان داعش در رسانه‌های خود، اقدامات این گروه تروریستی را با نام اسلام معرفی کردند.

ممدوحی با تاکید بر اینکه داعش یک نفر یهودی یا آمریکایی را نکشته، بیان داشت: مستکبران به‌وسیله داعش هم دست به کشتار مسلمانان زده و هم درصدد مخدوش کردن چهره اسلام هستند.

وی مراسم اربعین حسینی را نمایش و صحنه عشق 20 میلیون نفر به سیدالشهدا(ع) توصیف کرد و گفت: در سیاره زمین و در طول تاریخ بشر یک چنین تجمعی سابقه نداشته است.

آیت الله ممدوحی اقدامات دشمن برای تضعییف اعتقادات مردم را موجب به‌جوش آمدن خون در وجود مسلمانان و زنده شدن غیرت حقیقی اسلام برشمرد. ممدوحی حرکت عظیم مراسم اربعین حسینی را حاوی پیام مایوس‌کننده برای دشمنان دانست و تصریح کرد: ما با فرهنگ و دینمان با دشمنان می‌جنگیم.

به گفته عضو برجسته جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، امروز اسلحه در دنیا کارساز نیست، بلکه انسان تربیت‌شده موجب پیش‌برد امورات می‌شود.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: بچه حزب‌اللهی‌های لبنان و فلسطین از چهل سال قبل با دست خالی و با سنگ با اسرائیل می‌جنگند.

ممدوحی با تاکید بر اینکه اسرائیل یک رژیم نامشروع و جنایت‌کار است، عنوان کرد: اسرائیل به‌عنوان نماینده استکبار جهانی تاکنون نتوانسته ذره‌ای از استقامت جریان مقاومت بکاهد.

وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران به تجهیز جریان مقاومت پرداخته، خاطرنشان کرد: اسرائیل جنایت‌کار در مراحل مختلف از همین گروه‌های مقاومت ضربه خورده است.

این مسئول تصریح کرد: امروز اسلام ندای فراگیری دارد و همه کشورهای منطقه زیر پرچم اسلام هستند و بنابر فرمایش مقام معظم رهبری، هر که با اسرائیل بجنگد مورد حمایت ایران است.

وی با بیان اینکه ما باید قدرت خود را بشناسیم، ادامه داد: مردم ایران اعتقادات خود را در محرم، شب‌های قدر، دعای عرفه، راهپیمایی‌ها و... به نمایش می‌گذارند.

ممدوحی به سانسور مراسم عظیم و باشکوه اربعین حسینی در رسانه‌های غربی اشاره کرد و افزود: این عظمت و قدرت اسلام در بهت رسانه‌های غربی نشان داده نشد.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری با تصریح بر اینکه زوار با تمام سختی‌های مسیر، راضی بودند، گفت: مکتب امام حسین(ع) انسانیت را زنده نگه داشته است.

کد خبر 2447230

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha