پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ دی ۱۳۹۳، ۱۲:۵۷

نیری خبر داد:

خراسان رضوی دارنده رتبه چهارم طلاق در كشور/مشهد رتبه اول طلاق در استان

خراسان رضوی دارنده رتبه چهارم طلاق در كشور/مشهد رتبه اول طلاق در استان

مشهد- مدیرکل ثبت احوال خراسان رضوی گفت: متاسفانه خراسان رضوی رتبه چهارم طلاق را بعد از استان های تهران، ‌البرز و گیلان در كشور دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، ‌ حسین نیری قبل از ظهر چهارشنبه در نشست خبری که در اداره كل ثبت احوال خراسان رضوی برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در ارتباط با میزان طلاق و ازدواج در روستاهای استان، اظهار كرد: با توجه به مهاجرت افراد در سطح استان و همچنین تكمیل نبودن ثبت نشانی و آدرس آنها در سیستم اطلاعات جمعیتی، اعلام آمار طلاق و ازدواج به تفكیك روستا و بخش در حال حاضر میسر نیست.

وی افزود: البته این امر در دستور كار و برنامه های اداره كل ثبت احوال خراسان رضوی قرار داد و تلاش می شود تا با  تكمیل سامانه جمعیتی استان آمارها به صورت موردی اعلام و در اختیار مدیران و برنامه ریزان استانی قرار گیرد.

مدیرکل ثبت احوال خراسان رضوی در ارتباط با نام گذاری سوم دی ماه به عنوان روز ملی ثبت احوال در كشور عنوان كرد: سوم دی ماه در فرهنگ عمومی كشور روز ملی ثبت احوال تعیین شده است و فرصت مناسبی است تا اطلاع رسانی لازم در جهت خدمات این اداره برای جامعه صورت گیرد.

وی ادامه داد: تاریخ آغاز كار اداره كل ثبت احوال خراسان رضوی از سال ۱۳۰۵ در شهرستان های نیشابور و سبزوار بوده و در مشهد در سال ۱۳۰۶ می باشد.

ثبت اطلاعات جمعیتی به صورت الکترونیکی در استان

نیری بیان كرد: خوشبختانه ثبت اطلاعات جمعیتی در حال حاضر به صورت سیستمی و الكترونیكی در خراسان رضوی انجام می شود كه اولین شناسنامه كه برای افراد زیر ۱۵ سال به شیوه الكترونیكی صادر شده در سال ۱۳۸۴ و اولین شناسنامه هایی كه برای افراد بالای ۱۵ سال بوده اند از سال ۱۳۸۹ صادر شده است.

 وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد از ولادت‌هایی که در استان انجام می‌شود در شهرستان مشهد صورت می‌گیرد اظهار كرد: در حال حاضر در ۶ بیمارستان شهر مشهد تنظیم سند تولد به طور میانگین روزانه ۲۰ عدد انجام می‌شود و نیاز نیست که فرد به ثبت احوال مراجعه کند.

مدیرکل ثبت احوال خراسان رضوی اضافه كرد: تنظیم شناسنامه نوزادان در بیمارستان ها و محل تولد باعث شده است تا از سفرهای درون شهری درسطح شهر با توجه به بحث ترافیك كاسته شود.

وی در ارتباط با تنظیم و صدور شناسنامه در شهرستان ها گفت: اطلاعات حیاتی در شهرستان ها از طریق حوزه شهرستان‌ جمع آوری می شود به همین منظور ۳۰ اداره فعالیت خود را به صورت مستمر انجام می‌دهند.

نیری با اشاره به اینكه در حال حاضر ۳۰ اداره در بخش جمع آوری اطلاعات حیاتی خراسان رضوی فعال هستند، ‌تصریح كرد: از تعداد ۳۰ اداره فعال در استان ۲۵ اداره در شهرستان ها، ۳ منطقه در مشهد و ۲ بخش احمد آباد و زبرخان شهرستان نیشابور فعالیت‌های خود را در ارتباط با ثبت وقایع حیاتی دنبال می‌کنند.

بیش از ۱۱۰ هزار تولد در ۹ ماه نخست سال جاری

وی در ارتباط با نحوه ثبت فوت افراد ابراز كرد: به منظور ثبت واقعه فوت نیروهای ثبت احوال در "بهشت رضا" مشهد مستقر شده‌اند و در‌‌ همان جا گواهی فوت ثبت می‌شود و برای خانواده متوفی ارسال می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در ۹ ماه نخست سال، ۱۱۰ هزار و ۲۴۸ واقعه تولد در خراسان رضوی به ثبت رسیده است خاطر نشان کرد: ۵۶ هزار و ۵۴۲ واقعه مربوط به پسر‌ها و ۵۳ هزار ۷۰۶ واقعه نیز مربوط به دختر‌ها است.

مدیرکل ثبت احوال خراسان رضوی گفت: نسبت جنسی ولادت به ازای هر ۱۰۰ دختر ۱۰۳.۵ دهم پسر است و آمار کلی ولادت در مقایسه ۹ ماه سال پیش ۴. ۹ درصد رشد داشته است.

نیری با اشاره به اینکه خواف با ۲. ۹ دهم درصد بیشترین رشد تولد و کلات کمترین میزان را به خود اختصاص داده است اظهار داشت: از۱۱۰ هزار تولد در استان خراسان رضوی، ۵۹ هزار و ۶۴۲ ولادت مربوط به مشهد مقدس است.

خراسان رضوی دومین استان در نرخ تولد

وی با اشاره به اینکه نرخ رشد مشهد ۱.۲۶ دهم درصد است تصریح کرد: مقایسه سال ۹۱ و ۹۲، نشان می‌دهد که ما ۷. ۹ دهم درصد در حوزه ثبت تولد رشد داشته‌ایم، بر این اساس بعد از سیستان و بلوچستان بیشترین آمار را خراسان رضوی به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به اینکه ۳۰ هزار و ۵۱۷ پسر و ۲۹ هزار ۱۲۵ دختر در مشهد مقدس به ثبت رسیده است خاطر نشان کرد: ثبت وفات در ۹ ماه نخست سال ۲۰ هزار ۷۸۴ واقعه است. ۱۱ هزار ۷۶۷ مربوط به آقایان و ۹ هزار ۱۷ عدد مربوط به خانم‌ها است.

نیری با اشاره به اینکه میزان وفات در استان به ازای هر هزار نفر جمعیت استان ۴. ۶ نفر فوت آن‌ها به ثبت رسیده است عنوان کرد: امسال در مشهد مقدس ۱۰ هزار و ۳۰ فوت به ثبت رسیده است و در این میان بیش از ۵۰ درصد آمار کل استان را به خود اختصاص داده است، در این میان واقعه فوت ۵ هزار ۷۵۰ مربوط به مردان و ۴ هزار و ۲۸۰ فوت زنان به ثبت رسیده است.

مدیرکل ثبت احوال خراسان رضوی گفت: میانگین فوت مشهد از میانگین فوت در استان خراسان رضوی کمتر است و در مقایسه‌ای میان سال ۹۲ نشان می‌دهد که در این زمینه با رشد ۲ درصدی مواجه بوده‌ایم.

خراسان رضوی رتبه چهارم طلاق در کشور

مدیرکل ثبت احوال خراسان رضوی گفت: آمار ازدواج‌های به ثبت رسیده در دفاتر ثبت ازدواج در ۹ ماه نخست سال ۹۳ نشان می‌دهد ۵۰ هزار ۱۷۹ واقعه ازدواج در خراسان رضوی به وقوع پیوسته است.

وی با اشاره به میانگین سن ازدواج و طلاق در ۹ ماه نخست امسال گفت: میانگین سن ازدواج مردان ۲۷ سال و زنان ۲۲ سال و میانگین سن طلاق در مردان ۲۴ سال و در زنان ۲۹ سال است.

نیری در ارتباط طول مدت ازدواج در خراسان رضوی عنوان كرد: میانگین طول ازدواج در استان ۷.۷ دهم سال است كه این عدد در مشهد به ۵.۲ دهم سال می باشد.

وی افزود: همچنین میزان طلاق ثبت شده در خراسان رضوی ۳۶ درصد بوده است كه در دوران عقد اتفاق افتاده است.

مدیر كل ثبت احوال خراسان رضوی در ارتباط با جایگاه خراسان رضوی در خصوص رتبه طلاق در كشور بیان كرد: متاسفانه خراسان رضوی براساس آمار ۶ماهه اول امسال رتبه چهارم طلاق را بعد ازاستان های تهران، ‌ البرز و گیلان را در كشور دارد.

وی افزود: شهر مشهد نیز در خراسان رضوی رتبه اول طلاق را دارد.

کد خبر 2448489

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha