پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ دی ۱۳۹۳، ۱۳:۰۶

فلاح در پاسخ به مهر:

هیئت دولت امسال به مازندران سفر نمی‌کند/ افزایش بودجه استان در سال 94

هیئت دولت امسال به مازندران سفر نمی‌کند/ افزایش بودجه استان در سال 94

ساری – استاندار مازندران درباره زمان سفر استانی دولت گفت: امسال دولت به استان سفر نمی کند.

به گزارش خبرنگار مهر، ربیع فلاح جلودار پیش از ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر گفت: با توجه به ماه های پایانی سال و ارائه فصل بودجه، سفر استانی دولت به مازندران امسال انجام نمی شود.

وی همچنین درباره لایحه بودجه سال آینده گفت: همه شاخص های استان در سال ۹۴ در این بودجه افزایش یافته است و توجه خوبی به استان شده است.

استاندار مازندران در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر درباره هاب انرژی گفت: یکسری توافقنامه هایی با شرکت های مورد نظر در حال امضاء است و در حال پیگیری موضوع هستیم.

وی در پاسخ به اینکه آیا شعار سال جاری در استان محقق شده است، گفت: در شرایطی که وجود داریم، استان مازندران در زمینه اقتصاد و فرهنگ موفق بوده است و به زودی شاخص های استان در همه زمینه ها به اصحاب رسانه ارائه می شود.

استاندار مازندران همچنین گفت: ما خود را سرباز ولایت می دانیم و تحت منویات رهبری هستیم و هرچه امروز در کشور داریم به برکت رهبری است.

وی با بیان اینکه، نباید اختلاف در جامعه ایجاد شود، گفت: محور در جامعه رهبری است و باید حول منویات مقام معظم رهبری حرکت کنیم.

کد خبر 2451584

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha