به گزارش خبرنگار خبرگزاري مهر در كرج ، با مشاركت 70 درصدي سازمان تاكسيراني و 30 درصدي شهرداري اشتهارد ، اولين خط متقابل تاكسي سمند روز پنج شنبه 5 آبان با حضور مسئولان شهري افتتاح مي شود .
در حال حاضر 20 خودروي سمند تاكسي براي اين مسير پيش بيني شده است كه در روزهاي ابتدايي 10 خودرو فعاليت خود را آغاز خواهند كرد و بنا به نيازهاي مردمي تعداد خودروهاي تاكسي سمند اين مسير افزايش مي يابد .
راه اندازي دو خط ويژه تاكسي سمند مربوط به مسيرهاي جاده چالوس به كرج و شهر جديد هشتگرد به كرج نيز توسط كارشناسان سازمان تاكسيراني اين شهرستان در حال بررسي است و طي ماههاي آينده به بهره برداري خواهد رسيد .
گفتني است ، سازمان تاكسيراني كرج در نظر دارد تمامي تاكسي هاي شهرستان كرج را به خودروهايي از قبيل سمند و پرايد تبديل كند .
نظر شما