پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ دی ۱۳۹۳، ۱۲:۵۰

اکبری فر مطرح کرد؛

رشد ۲۸ درصدی مخاطبان سواد آموزی در اردبیل

رشد ۲۸ درصدی مخاطبان سواد آموزی در اردبیل

اردبیل – معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان اردبیل از رشد ۲۸ درصدی مخاطبان سواد آموزی استان از ابتدای سال جاری به نسبت سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دیوان اکبری فر ظهر پنج شنبه در نشست مشترک با آموزش یاران سواد آموزی گفت: سال گذشته در قالب طرح های مختلف سواد آموزی شش هزار و ۹۰۰ نفر جذب شده و آموزش دیدند.

وی افزود: امسال این رقم به هشت هزار و ۸۰۰ نفر افزایش یافته و بیانگر موفقیت در اجرای طرح های مختلف است.

معاون سواد‌آموزی آموزش و پرورش استان تحت پوشش قرار دادن دانش آموزان ترک تحصیل کرده، اولیای بی سواد دانش آموزی، کودکان بی سواد کار، بد سرپرست و بی سرپرست و توسعه آموزش در روستاها و در بین عشایر را از مهمترین برنامه های سواد آموزی در دست اجرا دانست.

اکبری فر تصریح کرد: دوره سواد آموزی در دو مرحله انجام می شود که در مرحله اول فرد بیسواد مطلق با گذراندن ۴۰۰ ساعت آموزشی و آزمون نهایی مدرک معادل سوم ابتدایی را دریافت می کند.

وی افزود: در دوره دوم فردی که مرحله اول را سپری کرده تا ۶۰۰ ساعت آموزش حضوری و ۲۰۰ ساعت آموزش غیر حضوری مدرک معادل ششم ابتدایی را دریافت می کنند.

معاون سواد‌آموزی آموزش و پرورش استان با بیان اینکه ۷۶ هزار و ۹۸۰ بی سواد در جامعه هدف ۱۰ الی ۴۹ ساله در استان شناسایی شده است، اضافه کرد:  انتظار می رود تداوم دوره های آموزشی و تلاش برای جلب نظر جامعه هدف مورد توجه آموزش یاران قرار گیرد.

اکبری فر در عین حال مهلت ثبت نام برای دوره های سواد آموزی را تا پایان دی ماه عنوان کرد و گفت: آموزش یاران می توانند مطابق با برنامه تعریف شده آموزش های خود را تکمیل کنند.

وی افزود: دوره های بعدی در ماه های آتی تعریف می شود و بعد از اتمام این دوره رقم دقیق افراد سواد آموز و آموزش یار مشخص خواهد شد.

کد خبر 2453953

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha