پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ دی ۱۳۹۳، ۱۴:۲۳

فدایی در میزگرد وحدت:

هدف دشمن جایگزین کردن گفتمان انحراف به جای گفتمان انقلاب است

هدف دشمن جایگزین کردن گفتمان انحراف به جای گفتمان انقلاب است

دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با تاکید بر حفظ گفتمان اصلی انقلاب، گفت: ما نباید اجازه دهیم که نیروهای متدین در بازی که دشمنان طراحی می‌کنند، بیفتند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین فدایی در میزگردی تحت عنوان وحدت که در ششمین کنگره جمعیت ایثارگران و با حضور حجت الاسلام آقاتهرانی، حجت الاسلام آشتیانی و محمد نبی حبیبی برگزار شد، گفت: نکته مشترک میان ما اصولگرایان، امام(ره)، ولایت فقیه، شهدا و آرمان های نظام است.

وی افزود: ما باید به این موضوع توجه کنیم که با وجود ویژگی های مشترک میان اصولگرایان، مشکل کجاست که نمی‌توانیم وحدت کنیم و اختلاف سلیقه ها را کنار بگذاریم، چرا که قطعا مشکلی وجود دارد که وحدت میان اصولگرایان شکل نمی‌گیرد.

دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با اشاره به راهکارهای ایجاد وحدت در جریان اصولگرایی افزود: ما نباید اهداف و آرمان های انقلاب را فراموش کنیم.

فدایی تصریح کرد: وقتی می گوییم اسلام باید مبنای حرکت ما باشد، نمی توانیم اسلام را با قرائت های مختلف تفسیر کنیم.

وی گفتمان مشترک در جریان اصولگرایی را مورد توجه قرار داد و گفت: محصول این وحدت علاوه بر تکیه بر اسلام، باید گفتمان مورد نیاز در هر مقطع باشد و ما باید بتوانیم در مقام عمل و اجرا آن گفتمان را اجرایی کنیم.

فدایی با بیان اینکه تمام تلاش دشمن این است که گفتمان‌های انحرافی را جایگزین گفتمان اصلی انقلاب کند، گفت: دشمنان درصددند تنش های سیاسی و دو قطبی کردن را در جامعه ما سامان دهند اما ما باید مراقبت کنیم و نگذاریم که انحرافی در گفتمان اصلی ایجاد شود.

دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی تصریح کرد: همچنین ما باید مراقبت کنیم تا نیروهای متدین در بازی که دیگران طراحی کرده اند، نیفتند.

فدایی همچنین با اشاره به ضرورت تکیه بر توانایی ها و ظرفیت های کشور، گفت: ما باید بر توانایی های خودمان تکیه کنیم چرا که این رمز موفقیت ماست.

وی با بیان اینکه اساس مذاکرات نیز باید تکیه بر داشته ها و توانایی های داخلی باشد، گفت: اگر کسی صدای دیگری داشته باشد قطعا با نظام و دیدگاه رهبری زاویه دارد.

دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی تصریح کرد: هر فرد و جریانی که پایبند به ارزش ها و مخالف استیلای بیگانگان بر کشور باشد جزو جبهه اصولگرایی قرار می گیرد و ما باید این جبهه گسترده را بر اساس گفتمان رهبری سامان دهیم.

فدایی همچنین با اشاره به اقتصاد مقاومتی، گفت: ما می توانیم با اجرایی کردن سیاست های اقتصاد مقاومتی، مشکلات اصلی پیش روی کشور را برداریم و به سوی آینده حرکت کنیم.

 

 

 

کد خبر 2453994

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha