به گزارش خبرگزاري "مهر"، مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي نيز در اين بيانيه با الهام از رهنمودهاي شجاعانه و داهيانه مقام معظم رهبري حضرت آيت الله خامنه اي، از هر گونه تلاش در جهت آزادي مسجد الاقصي قبله اول مسلمين و حمايت از انتفاضه مردم فلسطين اعلام آمادگي نموده و حضور گسترده و يكپارچه تمامي مسلمانان جهان در راهپيمايي بزرگ روز قدس را نشانگر وحدت، مقاومت و پايمردي مسلمانان و آزادي خواهان جهان در برابر توطئه هاي استكبار جهاني مي داند.
وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح نيز در بيانيه اي با گراميداشت ياد و خاطره امام راحل معمار بزرگ و مبتكر برگزاري روز جهاني قدس تاكيد كرد: انديشه روز قدس بايد از سوي رهبران و نخبگان جهان اسلام پيگيري شود.
همچنين فرهنگسراي ولاء وابسته به سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران، از عموم ملت شهيد پرور دعوت كرد تا در راهپيمايي روز جهاني قدس شركت نمايند.
سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران با صدور اطلاعيه اي روز قدس را نماد بارز همبستگي و اتحاد جهان اسلام عليه رژيم اشغالگر قدس و اوج نفرت مسلمانان نسبت به دد منشي هاي صهيونيست ها عنوان كرد. در اين اطلاعيه آمده است: كاركنان سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران در تمامي فرهنگسراها، خانه هاي فرهنگ و ساير مراكز تحت پوشش نيز ضمن برگزاري ويژه برنامه هاي روز قدس و حمايت از انتفاضه فلسطين، در كنار اقشار مختلف مردم آزاده و ظلم ستيز ايران اسلامي در اين حركت پر خروش و عدالت خواهانه شركت نموده و فرياد جهان عاري از صهيونيسم سر مي دهند.
سازمان پزشكي قانوني كشور نيز با صدور بيانيه اي ضمن تاكيد دوباره بر اصل مبارزه با رژيم غاصب صهيونيستي و حاميان آمريكايي و انگليسي آنان تا آزادي كامل قدس شريف و رهايي سرزمين مقدس فلسطين از چنگال طلايه داران ظلم و زور، هرگونه اقدام عليه آزادي و پيشرفت مسلمانان جهان را محكوم نمود و تمامي انديشمندان و فرهيختگان و آزاديخواهان و عموم آحاد و اقشار جامعه را به حضور پرشور در راهپيمايي عظيم و سرنوشت ساز روز جهاني قدس فرا خواند.
سازمان بسيج كارمندان، كارگران و اصناف كشور طي اطلاعيه اي بر حضور پرشور مردم و بسيجيان در راهپيمايي روز جهاني قدس تاكيد كرد
سازمان بسيج طلاب و روحانيون نيز با صدور اطلاعيه جداگانه اي ضمن گراميداشت مبارزات مردم فلسطين از طلاب و روحانيون بسيجي دعوت كرد در كنار اقشار ديگر ملت عزيز ايران حمايت خود را از مردم فلسطين اشغالي اعلام دارند.
همچنين سازمان بسيج دانش آموزي در اطلاعيه اي اعلام كرد دانش آموزان فهيم كشور نيز در راهپيمايي روز جهاني قدس شركت فعال خواهند داشت.
سازمان بسيج خواهران نيز طي اطلاعيه اي حمايت خود را از مردم مظلوم فلسطين و آزادي قدس شريف و همچنين انزجار و تنفر خود را از ادامه غصب سرزمين مقدس فلسطين توسط صهيونيستها اعلام كرد.
سازمان نظام پزشكي نيز در بيانيه اي اعلام كرد: جامعه پزشكي ايران هم ضمن گراميداشت اين روز مهم، همگام و همراه با ساير اقشار ملت بزرگ و سرافراز ميهنمان، آمادگي خود براي حضور در راهپيمايي آخرين جمعه ماه مبارك رمضان اعلام نموده، مقاومت عمومي مردم ستمديده فلسطين و حمايت جامعه بشري به خصوص جهان اسلام را تنها راه رهايي قدس شريف مي داند.
در اطلاعيه چكاد آزاد انديشان هم آمده است: جهان اسلام بار ديگر در آخرين جمعه ماه مبارك رمضان كه به ابتكار حضرت امام (ره) براي حل مساله فلسطين و زنده نگهداشتن عشق به مسجد الاقصي روز قدس نامگذاري شده است، حضوري حماسي و تاريخي خواهند داشت.
همچنين ستاد مبارزه با مواد مخدر با صدور اطلاعيه اي از هموطنان عزيز دعوت كرد همچون سالهاي گذشته با حضور گرم و پر شور خود در راهپيمائي روز جهاني قدس ضمن تجديد بيعت با آرمانهاي حضرت امام خميني (ره) نداي استقلال خواهي دنياي اسلام را به گوش جهانيان رسانده و انزجار خود را از اشغالگران قبله اول مسلمين اعلام نمايند.
دفتر تحكيم وحدت نيز با صدور اطلاعيه اي تاكيد كرد: اعضاي انجمن هاي اسلامي دانشجويان سراسر كشور ضمن بزرگداشت ياد و خاطره رهبر فقيد انقلاب و گراميداشت شهداي مظلوم انتفاضه قدس انزجار خود را از جنايتهاي فلسطين اعلام نموده و همگان را به دور از هر گرايش و سليقه سياسي به شركت گسترده در راهپيمائي روز قدس دعوت مي نمايد.
نظر شما