پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ دی ۱۳۹۳، ۱۹:۵۵

بحرانی:

مبارزه با زمین‌خواری در اولویت برنامه‌های استان بوشهر است

مبارزه با زمین‌خواری در اولویت برنامه‌های استان بوشهر است

بوشهر - رئیس کل دادگستری استان بوشهر گفت: مبارزه با زمین‌خواری در اولویت برنامه‌های استان بوشهر است.

به گزارش خبرنگار مهر، حیدر بحرانی عصر یکشنبه در نشست شورای قضایی استان بوشهر اظهار داشت: تلاش‌های بسیار زیادی برای مقابله با زمین‌خواری در استان بوشهر صورت گرفته است و پرونده های متعددی در این زمینه تشکیل شده است.

وی با اشاره به زمین‌خواری برخی گروه‌ها به صورت سازمان یافته در سطح استان بوشهر، تاکید کرد: دستگاه قضایی استان بوشهر به منظور مقابله با چنین اقداماتی، با اقتدار برخورد می‌کند.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر با اشاره به تشکیل یک‌هزار و 764 پرونده با موضوع زمین خواری در بخش اراضی منابع طبیعی به نفع دولت طی پنج سال اخیر، اضافه کرد: در مدت یاد شده همچنین 186 پرونده نیز به ضرر دولت تشکیل و منجر به صدور رای شده است.

وی اضافه کرد: بر اساس آمار صادره پنج ساله منابع طبیعی و آبخیزداری در زمینه اراضی ملی طی سال 88 تا 92، بیش از 5.8 میلیون هکتار زمین تصرف شده به اموال دولت بازگشت.

بحرانی با اشاره به صدور 292 رای طی پنج سال اخیر به نفع دولت در زمینه زمین‌خواری در مدیریت امور اراضی استان بوشهر، تصریح کرد: در حوزه راه و شهرسازی نیز طی مدت یاد شده 162 هزار هکتار رای به نفع دولت صادر شده است.

وی تاکید کرد: بیش از سه هزار و 879 رای طی پنج سال اخیر به نفع دولت صادر شده است و بیش از شش میلیون هکتار ارضای تصرف شده به بیمت‌المال برگشت داده شده است.

کد خبر 2455979

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha