امير قويدل - كارگردان سينما - در گفت وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر "مهر" در مشهد، ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت : اگر در توليد فيلم به شكل اصولي عمل شود و كليه عوامل فيلمسازي كاملا منطقي به كار گرفته شوند، هيچ تفاوتي بين تهران و شهرستان وجود نخواهد داشت و كار با موفقيت روبه رو خواهد شد .
وي به تمايل تهيه كنندگان جهت توليد فيلم در شهرستانها اشاره كرد و افزود : شهرستانها به دليل اينكه مشكلات خاص پايتخت را ندارد بسياري از تهيه كنندگان را به كار در شهرستانها ترغيب مي نمايد و استان خراسان نيز به دليل داشتن فضا و لوكيشن هاي مناسب و همكاري مسئولان بهترين زمينه ها را جهت جذب هنرمندان دارد .
كارگردان فيلم " رخساره " و " ترن " تصريح كرد : در تهران به دليل كثرت جمعيت ، ترافيك و هزينه هاي ساخت لوكيشن توليد فيلم با مشكلات بسياري روبه رو مي شود، اما شهرستانها تسهيلات مناسبي براي فيلمسازي داشته و بسياري از هزينه هاي توليد را نيز كاهش مي دهد .
وي پيشنهاد ساخت شهرك سينمايي در مشهد را مربوط به سالها پيش عنوان نمود و به دليل وجود زمينه هاي مناسب براي توليد فيلم در مشهد و همچنين گرفتن انحصار فيلم سازي از تهران پيشنهاد شد كه استوديوهاي فيلمسازي به بعضي از شهرستانهاي مستعد مثل مشهد و اصفهان منتقل شود، ولي به دليل عدم توانايي در توجيه دقيق مسايل اين طرح هيچگونه موفقيتي كسب نكرد .
اين كارگردان افزود : همكاري دولت با دست اندركاران اين پروژه و توصيه صحيح تهيه كنندگان علاقه مند به كار درشهرستانها در به انجام رسيدن هر چه سريعتر اين طرح موثر مي باشد و توليد فيلم در شهرك سينمايي تازه تاسيس براي ساير هنرمندان نيز جذابيت ايجاد كند .
قويدل در پايان خاطر نشان ساخت : اگر به شكل حرفه اي به سينما و توليدات سينمايي پرداخته شود، بسياري از هنرمندان مهاجر خراساني به زادگاه خويش باز مي گردند ،چرا كه اشتياق به كار در فضايي كه در آن رشد كرده ، بزرگ شده اند ، با فرهنگ آن آشنا بوده و به هنر علاقه مند شدند براي آنها بسيار بيشتر مي باشد .
نظر شما