پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ دی ۱۳۹۳، ۸:۳۰

خانزاده:

۲۹۰۰ نفر از خدمات هلال احمر در زیرکوه بهره‌مند شدند

۲۹۰۰ نفر از خدمات هلال احمر در زیرکوه بهره‌مند شدند

بیرجند- فرماندار زیرکوه با بیان اینکه این شهرستان سومین مقصد سفرنامه سلامت و امید بود، گفت: در این طرح دو هزار و ۹۰۰ نفر از خدمات بهداشتی و درمانی هلال احمر برخودار شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الله خان‌زاده دوشنبه شب در مراسم جشن سفرنامه سلامت و امید هلال احمر در این شهرستان، اظهارکرد: سفرنامه سلامت و امید تاکنون به دو شهرستان استان سفر کرده و امروز شهرستان زیرکوه سومین مقصد این کاروان بوده است.

وی با اشاره به برگزاری تونل سلامت در این شهرستان، تصریح کرد: در قالب این طرح ۱۵ پزشک در ۱۵ چادر به کار ویزیت و درمان مردم می‌پردازند که ارائه خدمات غربالگری شنوایی، غربالگری بینایی، ویزیت عمومی و ویزیت متخصص اطفال، تست فشارخون و دیابت از جمله خدمات ارائه شده در این طرح است.

فرماندار زیرکوه با بیان اینکه این طرح به همت جمعیت هلال احمر برگزار شده است، گفت: کاروان سلامت و امید در راستای اجرای سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت و همچنین برنامه‌های دولت تدبیر و امید در بخش بهداشت و درمان با رویکرد آموزشی و پیشگیری در این حوزه کار خود را آغاز کرده و تاکنون نیز به حدود ۱۲ استان کشور سفر کرده است.

خانزاده، پیشگیری از بیماری‌ها، ارتقاء سطح بهداشتی و درمانی خانواده‌ها در مناطق محروم، تلاش برای استفاده از ظرفیت خیران در حوزه بهداشت و درمان و رشد و توسعه سلامت در مناطق محروم را از جمله اهداف برگزاری این طرح عنوان کرد.

وی از بهره‌مندی دو هزار و ۹۰۰ نفر از  خدمات ارائه شده این طرح در شهرستان زیرکوه خبر داد و افزود: در برگزاری طرح سفرنامه سلامت و امید، با ویزیت و درمان رایگان مردم، ارائه آموزش‌های خود امدادی و مشاوره‌های بیماران خاص، ارائه بسته‌های بهداشتی و اقدامات درمانی خدمات خوبی به مردم ارائه شده است.

گفتنی است در این مراسم چهار هزار و ۵۰۰ سبد بهداشتی توسط شرکت تیزپاک خراسان، دو هزار و ۵۰۰ سبد بهداشتی توسط منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی، یک‌هزار مترمربع زمین به مبلغ ۱۷ میلیون تومان برای احداث پایگاه امداد و نجات جاده‌ای، ۳.۵ هکتار زمین کشاورزی، زمینی به مساحت ۲۵۰ مترمربع در روستای شیرگ برای احداث پایگاه امداد و نجات، توسط خیران استانی و شهرستانی اهدا شد.

کد خبر 2457908

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha