پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۶ دی ۱۳۹۳، ۱۵:۴۶

فرهادی اعلام کرد:

نحوه بررسی اعتراضات بورسیه ها در کمیته پیگیری اعتراضات

نحوه بررسی اعتراضات بورسیه ها در کمیته پیگیری اعتراضات

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری چگونگی بررسی اعتراضات دانشجویان بورسیه را در کمیته پی گیری اعتراضات این دانشجویان تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمد فرهادی در حاشیه مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی شریف در خصوص کمیته پیگیری اعتراضات بورسیه‌های سال‌های گذشته گفت: افرادی به این کمیته اضافه شدند، دو نفر از اساتید دانشگاه‌ها هستند که به این مسائل آشنا هستند.

وی ادامه داد: همچنین عضوی از مجلس شورای اسلامی به این کمیته اضافه می‌شود و کمیسیون آموزش و تحقیقات نیز اعلام کرده که نماینده‌ای برای حضور در این کمیته معرفی کند که ما منتظر این اقدام هستیم.

وزیرعلوم در خصوص اینکه آیا تمامی اعتراضات در این کمیته مورد بررسی قرار می‌گیرد افزود: قوانین و مقررات با اعتراضات تطبیق داده می‌شود و با اسنادی که باعث ملغی شدن بورسیه آنها شده است نیز مطابق داده خواهد شد.

وی در خصوص اینکه آیا تصمیم جدیدی درباره بورسیه‌ها از سوی وزارت علوم اتخاذ شده است، گفت: تصمیم جدیدی نیست؛ هر چه که قانون و مقررات عنوان کرده است مورد توجه است و براساس قانون و مقررات ارزیابی شده، می‌شود و خواهد شد.

کد خبر 2458271

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha