پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ دی ۱۳۹۳، ۷:۵۲

بینوایان به خیابان‌های لندن ریختند/ آتش‌سوزی چهره شهر را تغییر داد

بینوایان به خیابان‌های لندن ریختند/ آتش‌سوزی چهره شهر را تغییر داد

بیش از 1200 نفر شامل مخاطبان و بازیگران نمایش موزیکال «بینوایان» به دلیل آتش سوزی در سالن «ملکه» در مرکز شهر لندن مجبور به تخلیه سالن شدند و همین امر باعث شد تا بینوایان مرکز شهر لندن را اشغال کنند!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، روز 3 ژانویه (13 دی‌ماه) سال 2015 و زمانی که نمایش موزیکال «بینوایان» در سالن بزرگ «ملکه» در مرکز شهر لندن در حال اجرا بود، بیش از 1200 نفر شامل مخاطبان و بازیگران «موزیکال» مجبور به تخلیه سالن شدند.

نکته جالب این بود که بازیگران نمایش با لباس و گریم اجرا مجبور به تخلیه سالن شدند و همین امر باعث شد تا بینوایان مرکز شهر لندن را اشغال کند.

نمایش موزیکال بینوایان

همزمان با تخلیه سالن تئاتر «ملکه»، سوفیا راورث گوینده خبر شبکه بی بی سی در توییتر خود نوشت: 25 دقیقه از اجرای نمایش «بینوایان» گذشته که به صورت ناگهانی اجرا و موسیقی نمایش قطع و سالن تخلیه شد. ماشین‌های آتش‌نشانی بیرون سالن حضور دارند.

دقایقی بعد این گوینده خبر اینگونه توییت کرد: نیروهای آتش نشانی معتقدند که منبع دود، اتاق برق سالن است و منتظر رسیدن نیروهای فنی هستند.

نمایش موزیکال بینوایان

سخنگوی سازمان آتش نشانی لندن در این باره توضیح داد: در سالن هیچ آتش سوزی رخ نداد بلکه یکی از ترنسفورمرهای سالن نمایش، آتش گرفت و آسیبی به تالار اجرای نمایش و تماشاگران وارد نشد.

نمایش موزیکال «بینوایان» که از تولیدات تئاتر لندن است، بیشترین تعداد اجرای نمایش موزیکال را در جهان دارد و سال جاری سی‌امین سال اجرای نمایش موزیکال «بینوایان» است.

کد خبر 2458466

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha