به گزارش خبرگزاری مهر، دكتر مصطفی محقق با اعلام این خبر افزود: بر اساس تصميم و مصوبه هيات رئيسه دانشگاه تا حدود 20درصد هزينههاي خوابگاههاي خودگردان كسر و دانشجويان مقاطع تخصصي (رزيدنت و Ph.D) ساكن خوابگاههاي خودگردان از ابتداي دي ماه مبالغ جديد را با احتساب يارانه ويژهي دانشگاه پرداخت مي كنند.
معاون دانشجويي دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: با توجه به تاكيد رياست دانشگاه مبني بر ساماندهي وضعيت اسكان دانشجويان تخصصي، از ابتداي مهرماه سال تحصيلي جديد، دانشجويان در خوابگاههاي خودگردان جديد كه كاملا تعمير، تجهيز و نوسازي شدند، ساكن شدند.
وی افزود: به استناد آيين نامه ابلاغي وزير بهداشت برای این افراد در سه سطوح يارانه ويژه، يارانه معمولي و آزاد جهت هزينههاي خوابگاه به تصويب هيأت رئيسه دانشگاه رسيد ولي مجددا در آخرين بررسي، هيات رئيسه دانشگاه، يارانههاي ويژهتري را مصوب کرد تا هزينهها حدود 20 درصد كاهش یابد که این موضوع از ابتداي دي ماه سال جاري اجرايي شد.
عضو هيات رئيسه دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: دانشگاه از سال هاي گذشته با كمبود فضاي خوابگاهي مواجه و با تلاشهاي صورت گرفته، 1200 ظرفيت خوابگاهي در ساليان قبل به ظرفيت دانشگاه افزوده شده است، اما به دليل پذيرش زياد دانشجو، اين تعداد نيز نتوانسته بود مشكلات دانشجويان دانشگاه را برطرف کند.
وی یادآور شد: دانشگاه از مهر سال 89 مجبور به سكونت دانشجويان مقاطع تخصصي در پانسيون هاي خصوصي شده بود كه اين مشكل از مهر ماه سال جاري مرتفع و در حال حاضر 300 ظرفيت خودگردان براي دختران و 210 ظرفيت براي پسران ايجاد شده است.
محقق اضافه کرد: يكي از برنامههاي چهارساله در دوره مديريت جديد دانشگاه افزايش ظرفيت هاي خوابگاهي است كه در صورت پيگيري و دريافت اعتبارات لازم، امكان ساخت خوابگاههاي جديد در فضاهاي درنظر گرفته شده، وجود دارد. همچنين، تمام تلاشهاي دانشگاه براي رفع مشكلات و موانع ارايه خدمات است و سعي خواهيم كرد بهترين خدمات فرهنگي، رفاهي و دانشجويي را ارايه كنيم و اين تعديل هزينههاي خوابگاههاي خودگردان نيز در همين راستاست.
نظر شما