به گزارش خبرنگار سياسي "مهر" ، حداد عادل كه در مراسم راهپيمايي روز قدس در جمع خبرنگاران سخن مي گفت، در خصوص واكنش برخي از كشورهاي غربي در زمينه اعتراض به سخنان احمدي نژاد در خصوص حذف اسراييل از صحنه روزگار تاكيد كرد: اين گونه واكنش ها صرفا تبليغاتي است و براي سرپوش گذاشتن بر جنايات اسراييل صورت مي گيرد .
وي اضافه كرد: هميشه در آستانه روز قدس فشار سنگين تبليغاتي بر ضد كشورهاي حامي ملت مظلوم فلسطين و بويژه ايران انجام مي گيرد. كه اين موارد فقط يك ژست تبليغاتي بود تا افكار عمومي از جنايات اسراييل در منطقه فلسطين همراه شود.
حداد عادل در پاسخ به پرسش ديگري در زمينه اخراج ايران از سازمان ملل كه در خواست برخي از مسوولان رژيم صهيونيستي است تصريح كرد: اسراييل در اين زمينه غلط زيادي كرده است و اگر آنها واقعا علاقمند به اجراي دستورات سازمان ملل هستند بايد قطنامه هاي مختلفي را كه در زمينه برچيده شدن زراد خانه هاي اتمي اين كشوراست را به اجرا بگذارد .
نظر شما