پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ دی ۱۳۹۳، ۱۴:۰۱

خبرگزاری مهرخراسان جنوبی درحوزه ترویج امربه معروف و نهی ازمنکرتجلیل شد

خبرگزاری مهرخراسان جنوبی درحوزه ترویج امربه معروف و نهی ازمنکرتجلیل شد

بیرجند – از سرپرست خبرگزاری مهر به عنوان رسانه برتر در ترویج فریضه امر به معروف و نهی ازمنکر تجلیل شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در دومین همایش استانی بسیج و رسانه  و آئین تجلیل از فعالان رسانه ای حوزه امر به معروف و نهی از منکر استان خراسان جنوبی از فاطمه زیراچی سرپرست خبرگزاری مهر  استان به عنوان رسانه فعال در ترویج فریضه امر به معروف و نهی از منکر تجلیل شد.

در این مراسم که  صبح امروز (شنبه) در سالن بانک ملت استان خراسان جنوبی برگزار شد، مسئولان ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان، فعالان رسانه ای و روابط عمومی های دستگاه های اجرایی استان حضور داشتند.

در لوح تقدیری که با امضای سردار یعقوب علی نظری فرمانده سپاه انصار الرضا(ع) و دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان به سرپرست خبرگزاری مهر اهدا شد، آمده است:

سرپرست محترم خبرگزاری مهر

سلام علیکم

بی شک خدمت صادقانه در احیای فریضین امر به معروف و نهی از منکر بویژه در عرصه جنگ نرم از مهم ترین عبادات خداوند متعال است و از آنجا که رسانه ها نقش بی بدیلی در ارتقای شاخص های فرهنگی و ارزشهای دینی – اسلامی دارند، مسئولیت ترویج و جاری سازی این فریضین مظلوم، بخش مهمی از وظایف خبرنگاران و اصحاب رسانه محسوب می شود که در صف اول آگاهی بخش در جامعه قرار دارند.

بدین وسیله بر اساس آیه(من لم یشکرالمخلوق، لم یشکر الخالق) و در راستای منویات مقام معظم رهبری، از تلاشهای جنابعالی در اعتلای این فریضین و همکاری با ستاد احیای امر به معروف استان قدردانی می گردد.

کد خبر 2461801

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha