به گزارش خبرنگار مهر، در دومین همایش استانی بسیج و رسانه و آئین تجلیل از فعالان رسانه ای حوزه امر به معروف و نهی از منکر استان خراسان جنوبی از فاطمه زیراچی سرپرست خبرگزاری مهر استان به عنوان رسانه فعال در ترویج فریضه امر به معروف و نهی از منکر تجلیل شد.
در این مراسم که صبح امروز (شنبه) در سالن بانک ملت استان خراسان جنوبی برگزار شد، مسئولان ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان، فعالان رسانه ای و روابط عمومی های دستگاه های اجرایی استان حضور داشتند.
در لوح تقدیری که با امضای سردار یعقوب علی نظری فرمانده سپاه انصار الرضا(ع) و دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان به سرپرست خبرگزاری مهر اهدا شد، آمده است:
سرپرست محترم خبرگزاری مهر
سلام علیکم
بی شک خدمت صادقانه در احیای فریضین امر به معروف و نهی از منکر بویژه در عرصه جنگ نرم از مهم ترین عبادات خداوند متعال است و از آنجا که رسانه ها نقش بی بدیلی در ارتقای شاخص های فرهنگی و ارزشهای دینی – اسلامی دارند، مسئولیت ترویج و جاری سازی این فریضین مظلوم، بخش مهمی از وظایف خبرنگاران و اصحاب رسانه محسوب می شود که در صف اول آگاهی بخش در جامعه قرار دارند.
بدین وسیله بر اساس آیه(من لم یشکرالمخلوق، لم یشکر الخالق) و در راستای منویات مقام معظم رهبری، از تلاشهای جنابعالی در اعتلای این فریضین و همکاری با ستاد احیای امر به معروف استان قدردانی می گردد.
نظر شما