پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ دی ۱۳۹۳، ۱۵:۰۹

حجت الاسلام محمدی:

مجتمع اداری، خدماتی و درمانی موقوفه در خدابنده ساخته می شود

مجتمع اداری، خدماتی و درمانی موقوفه در خدابنده ساخته می شود

زنجان-رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده گفت: بيمارستان ۲۴۰تختخوابی با همكاری دانشگاه علو پزشكی در شهرستان خدابنده احداث می شود.

به گزارش خبرنگار مهر،حجت‌الاسلام حسن رضا محمدی  ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با ارائه گزارشی از تعداد موقوفات شهرستان خدابنده  افزود: بر اساس آمار تعداد رقبات شهرستان خدابنده بیش از ۱۱ هزار مورد است.

وی با توضیح اینکه برزگترین موقوفه استان یعنی شهر قیدار نبی (ع) در خدابنده واقع شده است، افزود: ویژگی منحصر به‌فرد شهر قیدار نبی (ع) این است که به صورت شش دانگ موقوفه است.

حجت الاسلام محمدی با اشاره به اقدامات انجام شده توسط اوقاف در راستای استفاده از ظرفیت شهر قیدار نبی (ع) تصریح کرد: در این راستا تلاش می‌شود با بهره‌گیری از ظرفیت موقوفات نسبت به بهره‌مندی مردم اقدام شود.

حجت الاسلام محمدی با اشاره به ساخت تالار احسان در این شهرستان اضافه کرد: تالار مذکور به منظور ایجاد زمینه لازم برای ازدواج آسان جوانان احداث می‌شود.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده پیشرفت فیزیکی این تالار را بیش از ۸۰ درصد اعلام کرد و گفت: تاکنون ۸ میلیارد ریال برای ساخت این تالار هزینه شده است.

حجت الاسلام محمدی همچنین با اشاره به ساخت مجتمع اداری، خدماتی و درمانی در شهرستان خدابنده اظهار کرد: این مجتمع در هفت طبقه در حال ساخت است.

وی  طبقات این مجتمع را شامل دو پارکینگ، دو طبقه تجاری و سه طبقه خدماتی عنوان کرد و افزود: واقف این محل بلغای خاتون موقوفه حضرت قیدار نبی (ع) است.

حجت الاسلام محمدی با اشاره به طرح توجیهی پیشنهادی این مجتمع تصریح کرد: احداث ۷۰ واحد تجاری، پارکینگ عمومی به گنجایش ۲۷۰ خودرو از طرح‌های پیشنهادی در نظر گرفته شده برای این طرح است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده با توضیح اینکه مساحت موقوفه مذکور ۲۷ هزار متر مربع است، افزود: کاربری این موقوفه تجاری، اداری، خدماتی و درمانی است.

حجت الاسلام محمدی  با اشاره به نیت واقف این محل تصریح کرد: توسعه حرم مطهر قیدار نبی (ع)، هزینه در امور طلاب حوزه علمیه و کمک به فقرا از نیات واقف این محل است.

وی افزود: به علت قرار گرفتن مجتمع در مرکز شهر و نبود پارکینگ عمومی با طبقات و قیمت اجاره بالای واحدهای تجاری این مکان، محل مناسبی برای ساختمان و در نتیجه سرمایه‌گذاری و سوددهی بالا است.

حجت الاسلام محمدی در ادامه ساخت ترمینال وقفی در شهرستان خدابنده را از دیگر اقدامات مطلوب اوقاف در بهره‌گیری از ظرفیت و توسعه موقوفات عنوان کرد و اظهار داشت: این ترمینال در جنوب شهر قیدار نبی (ع) ساخته خواهد شد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده با اشاره به اینکه اعتبار لازم برای ساخت این ترمینال از محل عواید موقوفات تامین می‌شود، اضافه کرد: زمین در نظر گرفته شده برای ساخت نیز یک هکتار است.

حجت الاسلام محمدي از برنامه اوقاف وامور خيريه شهرستان خدابنده با همكاري دانشگاه علوپزشكي در جهت احداث بيمازستان ۲۴۰تختوابي نيز خبر داده وافزود:اين مسئله توسط سازمان اوقاف كشور واستان مورد بررسي قرا گرفته و به زودي تصميم گيري خواهد شد.

کد خبر 2461881

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha