پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ دی ۱۳۹۳، ۱۵:۴۶

بارش باران و برف در برخی نقاط کشور/هشدار به کشاورزان جنوبی

بارش باران و برف در برخی نقاط کشور/هشدار به کشاورزان جنوبی

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به بارش باران و برف در برخی نقاط کشور به دلیل کاهش شدید دما در ۴ استان جنوب کشور به کشاورزان و دامداران این استانها هشدار داد.

احد وظیفه در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: با عبور سریع یک سامانه بارشی در روز شنبه در برخی ساعات بارش باران و در مناطق سردسیر بارش برف رخ می دهد.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی اظهار داشت: علاوه بر این در برخی مناطق جنوب شرق کشور به سبب وزش باد شدید وقوع گرد و خاک پیش بینی می شود.

به گفته وی، فردا موج ضعیف دیگری از کشور عبور می کند که عمده فعالیت آن به صورت افزایش ابر و وزش باد است.

وظیفه تصریح کرد: همچنین بارش پراکنده در ارتفاعات زاگرس مرکزی و برخی مناطق شرق کشور به وقوع می پیوندد که دوشنبه بعد از ظهر بارش های پراکنده در شرق خاتمه می یابد.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی یادآور شد: از بعد از ظهر فردا تا سه شنبه صبح خلیج فارس به سبب وزش باد شدید مواج است.

وی افزود: فردا آسمان تهران ابری گاهی همراه با وزش باد و اوایل شب کاهش ابر است بیشینه و کمینه دما با دو درجه افزایش نسبت به امروز به ۸ و ۱ درجه سانتیگراد بالای صفر می رسد.

وظیفه یادآور شد: با توجه به افت دما و وزش باد در استان های فارس، بوشهر، خوزستان، هرمزگان و وجود محصولات جالیزی و مرکبات در این مناطق توصیه  می شود کشاورزان از هرگونه عملیات محلول پاشی، سم پاشی و مصرف کود ازته در مزارع خودداری کرده و تنه نهال ها را بپوشانند.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی تأکید کرد: همچنین دامداران نسبت به تأمین سوخت و تنظیم و تهویه دما و رطوبت در مرغداری ها و دامداری ها و تهیه خوراک پر انرژی اقدام کنند.

به گفته وی، درزگیری، ایزولاسیون کندوها و محافظت از کندوهای زنبور عسل در مقابل کاهش دما و انجام تغذیه مصنوعی برای زنبورداران و خودداری از عملیات صید و صیادی در خلیج فارس و دریای عمان در روزهای دوشنبه و سه شنبه و حفاظت از استخرهای پرورش ماهی در برابر کاهش دما به شیلات توصیه می شود.

کد خبر 2461967

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha