پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ دی ۱۳۹۳، ۱۱:۱۱

ابراهیمی پاک:

سرمایه گذاری مناسب در بخش دام و طیور باید بر اساس آمایش سرزمین باشد

سرمایه گذاری مناسب در بخش دام و طیور باید بر اساس آمایش سرزمین باشد

قزوین- رئیس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: سرمایه گذاری مناسب در بخش دام و طیور استان باید بر اساس آمایش سرزمین انجام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نیاز علی ابراهیمی پاک صبح سه شنبه در جلسه مشترک با معاون و مدیران  معاونت امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان اظهارداشت: زنجیره های تولید در بخش دام و طیور باید با مطالعه و براساس آمایش سرزمین و پراکنش انجام شود.

وی بر اهمیت زنجیره تولید تاکید کرد و افزود: اگر زنجیره تولید تکمیل شود خود به خود برند سازی نیز در تولید محصولات دامی صورت خواهد پذیرفت.

ابراهیمی پاک استان قزوین را قطب مهم کشاورزی و دامپروری برشمرد و اظهار امیدواری کرد: با برنامه ریزی مناسب، بکارگیری نظرات کارشناسی و تحقیقاتی بتوان بستر مناسبی را برای رشد و توسعه بیشتر این بخش ایجاد کرد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین نیز گزارشی از روند تولید گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ و شیر در استان ارائه کرد.

یوسف جلوخانی میزان تولید گوشت قرمز در استان  را ۴۶ هزار تن و شیر خام را ۵۷۲ هزار تن برآورد کرد.

این مسئول اظهار داشت: ۷۰ هزار راس دام اصیل شیری و ۸۶ هزار راس پروابندی گوساله در استان وجود دارد.

به گفته وی؛ ۵۰ درصد دامداریهای استان سنتی و مابقی صنعتی هستند.

فراگیری آموزش در کنار پیشرفت های تکنولوژی ضروری است

ابراهیمی پاک در ادامه در جلسه ای با رئیس و معاونین مرکز آموزش جهاد کشاورزی استان نیز اظهارداشت: در بخش کشاورزی افراد زیادی فعالیت دارند که باید به آخرین یافته های تحقیقاتی و علمی تجهیز شود و باید این موضوع را به کشاورزان و جامعه هدف نیز هدایت کنیم.

وی ادامه داد : اغلب تولید کنندگان دام و طیور استان دارای سطح سواد خوبی هستند و تمایل دارند تا آموزش های نوین و بیشتری را برای ارتقا ء کمی و کیفی تولید و واحد تولیدی خود ببینند اما در زراعت و باغبانی این استقبال کمتر دیده می شود که باید زارعین و باغداران به این امر ترغیب شوند.

ابراهیمی پاک از مدیریت ترویج کشاورزی سازمان خواست تا اطلاعات روز و جدید را در اختیار بهره برداران و تولید کنندگان قرار دهد.

وی خواستار هدفمند شدن آموزش کشاورزان و همچنین دسته بندی آنان در نحوه فراگیری آموزش شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد : آموزش کارکنان و کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان می تواند زمینه انگیزه و ترغیب بیشتر آنان را برای فعالیت در مزرعه بیشتر کند.

وی بر لزوم نظات کامل بخش های خصوصی بر نحوه برگزاری دوره های آموزشی تاکید کرد.

رئیس مرکز آموزش جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در حال حاضر ۲۵۰ دانشجو  در ۹ رشته کاردانی و ۴ رشته کارشناسی در این مرکز مشغول به تحصیل هستند.

محمود خسروی فرد افزود: همچنین ۲۰۰ دانش آموز مناطق روستایی استان در رشته های مرتبط با بخش کشاورزی در این مرکز تحصیل می کنند.

وی بر برگزاری دوره های آموزش ضمن خدمت برای کارکنان و همچنین بهره برداران بخش کشاورزی را از دیگر فعالیتهای این مرکز برشمرد.

 

کد خبر 2463900

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha