پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ دی ۱۳۹۳، ۹:۲۳

حجت الاسلام گلزاده:

وحدت اسلامی حرکت بر مدار مشترکات مذاهب است

وحدت اسلامی حرکت بر مدار مشترکات مذاهب است

قم - معاون فرهنگی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه تفرقه و جنگ و خون ریزی خلاف مشی پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) است، گفت: وحدت اسلامی به معنای حرکت بر مدار مشترکات مذاهب است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام صادق گلزاده شامگاه پنج شنبه در مراسم اختتامیه جشنواره بین المللی رسول مهربانی که در سالن همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی قم برگزار شد، اظهار داشت: تاریخ شیعه و مراجع شیعه استمرار بر راه اهل بیت(ع) و داشتن وحدت است و با احترام با تمامی فرقه های اسلامی برخورد می‌کردند.

وی ادامه داد: وحدت اسلامی به معنای حرکت بر مدار مشترکات مذاهب است، در وحدت ما از باورهای اصیل خویش کوتاه نمی‌آییم اما این به معنای این نیست که تفرقه و جنگ و خون ریزی راه بیفتد.

معاون فرهنگی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اضافه کرد: تفرقه و جنگ و خون ریزی خلاف مشی پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) است و حتی خداوند هم در قرآن لفظ امت واحده را به کار برده است.

حجت الاسلام گلزاده بیان کرد: قم با وجود علمای بزرگ اسلام و توصیه‌های این بزرگواران امروز باشکوه هرچه تمام تر شاهد چهره درخشان وحدت در این شهر است.

وی گفت: در حوزه شعر فارسی هزار و ۸۰ اثر در ارتباط با اهداف مهم و کلیدی این جشنواره به دبیرخانه رسید که این آثار شامل شعر کلاسیک، آزاد و مردمی است. آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره از ایران، افغاستان، مالزی، هندوستان، ایالات متحده آمریکا بود.

معاون فرهنگی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: با توجه یه ظرف زمانی محدود امکان اطلاع رسانی گسترده نبود، اما با این وجود با همکاری سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران آثار ارزنده‌ای به جشنواره رسید.

حجت الاسلام گلزاده با بیان اینکه بنا داریم که در سال آینده در حوزه زبان‌های دیگر نیز این جشنواره برگزار شود، ابراز کرد: افغان‌ها و اهل تسنن نیز در این جشنواره مشارکت داشتند و آثاری را ارسال کردند.

وی عنوان کرد: از میان آثار رسیده به جشنواره رسول مهربانی، ۵ اثربه عنوان آثار ممتاز و ۵ اثر به عنوان آثار برگزیده در بخش شعر کلاسیک و آزاد از سوی هیئت داوران انتخاب شد.

معاون فرهنگی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی بیان کرد: در بخش شعر کودک و نوجوان جشنواره نیز سه نفراز شاعران برگزیده شدند.

کد خبر 2465841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha