پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۷ دی ۱۳۹۳، ۱۰:۲۴

رشگ عبدالله:

همایش مشترک سرمایه گذاری ایران و عراق برگزار شود

همایش مشترک سرمایه گذاری ایران و عراق برگزار شود

آبادان- رئیس اتاق بازرگانی بصره گفت: همایش سرمایه گذاری ایران و عراق به منظور توسعه روابط دو جانبه برگزار شود.

ماجد رشگ عبدالله در جریان سفر به آبادان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از دولت جمهوری اسلامی ایران تشکر می کنیم که در کنار مردم عراق با گروهک تروریستی داعش مبارزه کردند.

وی بیان کرد: آمادگی همکاری کامل با کشور ایران برای کاهش فشار تحریم ها را داریم.

رئیس اتاق بازرگانی بصره با اشاره به برگزاری همایش های مشترک سرمایه گذاری بین دو کشور تصریح کرد: برگزاری همایش مشترک سرمایه گذاری بین سرمایه گذاران عراقی و ایرانی به منظور اجرای بهتر برنامه ها یکی از پیشنهادهای ما به اتاق بازرگانی آبادان بود.

رشگ عبدالله افزود: در حال حاضر مشارکت های زیادی را با طرف های خارجی داریم و سرمایه گذاری های مشترکی ایجاد شده و امیدواریم با ایرانی ها نیز کارخانه مشترک احداث کنیم.

وی با بیان اینکه در ماه ژوئن نمایشگاهی را در عراق برگزار می کنیم، ادامه داد: امیدواریم تولیدکنندگان ایرانی در این نمایشگاه حضور داشته باشند.

رئیس اتاق بازرگانی بصره با اشاره به لزوم تردد آسان خودروهای تجار ایران و عراق در کشورهای طرف مقابل تاکید کرد: مجوز ورود و تردد آسان خودروهای شخصی تجار ایرانی و عراقی در دو کشور، یکی دیگر از پیشنهادهای هیئت اقتصادی بصره است.

کد خبر 2466243

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha