پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ دی ۱۳۹۳، ۱۷:۱۴

ابراهیمی مطرح کرد:

بوشهر پایگاه دانشگاهی جنوب کشور شود

بوشهر پایگاه دانشگاهی جنوب کشور شود

بوشهر - فرماندار شهرستان بوشهر گفت: یکی از مشکلات کنونی شهرستان بوشهر، عدم توسعه کمی دانشگاه‌ها در سطح شهر بوشهر است در حالیکه این شهرستان می‌تواند پایگاه دانشگاهی در جنوب کشور باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن ابراهیمی ظهر شنبه در نشست با رئیس و شورای معاونین دانشکده فنی و حرفه‌ای امام خامنه‌ای بوشهر به ظرفیت‌های بالای شهرستان بوشهر اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از مشکلات کنونی شهرستان بوشهر، عدم توسعه کمی دانشگاه‌ها در سطح شهر بوشهر است که رویکرد ما این است که شهر بوشهر به عنوان یک پایگاه دانشگاهی مطرح شود.

فرماندار بوشهر در ادامه با تاکید بر توسعه اشتغال در این شهرستان، اظهار امیدواری کرد که طی یک دهه به سوی اشتغال زایی و پرورش نیروی مجرب در سطح دانشکده فنی و حرفه‌ای حرکت شود.

جذب ۹۰ درصد فارغ‌التحیلان دانشگاه‌ امام خامنه‌ای در بازار صنعت

رئیس دانشکده فنی و حرفه‌ای امام خامنه ای بوشهر نیز ضمن تقدیر از فرماندار بوشهر به خاطر نگاه ویژه به دانشکده فنی و حرفه ای امام خامنه‌ای بوشهر، اظهار داشت: امیدواریم با رویکرد عالمانه و نگاه ویژه‌ای که فرماندار بوشهر به دانشگاهیان دارد، توسعه کمی دانشکده بیش از پیش صورت پذیرد.

اکبر منصوری‌نسب با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد فارغ التحصیللان این دانشکده جذب بازار صنعت شده‌اند، آمادگی دانشکده فنی و حرفه ای امام خامنه‌ای را به منظور ارائه صنعت و خدمات صنعتی به دیگر سازمان‌ها اعلام کرد.

رئیس دانشکده فنی و حرفه‌ای امام خامنه ای بوشهر خواستار همکاری بیش از پیش صنایع و دانشکده شد و اضافه کرد: دانشکده برای همکاری با تمام صنایع آمادگی کامل را دارد.

کد خبر 2466809

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha