پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

رونمایی از اوراق وقف بیمارستان آیت الله خوانساری امروز برگزار می‌شود

رونمایی از اوراق وقف بیمارستان آیت الله خوانساری امروز برگزار می‌شود

مراسم رونمایی از اوراق وقف بیمارستان تخصصی سرطان آیت الله خوانساری امروز یکشنبه ۲۸ دی ماه با حضور نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف در سالن پیامبر اعظم (ص)استانداری مرکزی برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این مراسم که حجت الاسلام محمدی، نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، استاندار، رئیس اداره اوقاف و مدیران کل استان مرکزی حضور دارند از طرح اوراق وقف این بیمارستان به طور رسمی رونمایی می شود.

حجت الاسلام عباسیان مدیرکل اوقاف استان مرکزی با اشاره به اینکه توسعه و گسترش فضای بیمارستان موقوفه آیت الله خوانساری اراک به ‌عنوان نیاز ضروری استان در دستور کار قرار گرفته است، افزود:در این راستا، مجوز فروش ۱۰ میلیارد تومان اوراق وقف در استان اخذ شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی گفت: در جامعه اسلامی سنت حسنه وقف به‌عنوان یکی از پایگاه‌های مهم اقتصادی محسوب می‌شود و از نقش و اهمیت ویژه‌ای در راستای حل مشکلات جامعه برخوردار است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان با تأکید بر لزوم فرهنگ سازی سنت حسنه وقف، ادامه داد: اقتصادی که توأم با وقف باشد تحریم‌ها درآن هیچ اثری نخواهد داشت؛ بنابراین همگان باید نسبت به احیای این سنت الهی در جامعه تلاش کنند.

وی با اشاره به پروژه احداث فاز دوم بیمارستان تخصصی سرطان آیت‌الله خوانساری اراک از محل فروش اوراق وقف، افزود: مسئله سلامت یکی از مهمترین و ضروری ترین نیازهای روز جامعه است؛ لذا با توجه به اهمیت این مقوله توسعه و گسترش فضای بیمارستان موقوفی آیت الله خوانساری اراک به عنوان نیاز ضروری استان در دستور کار قرار گرفت و مجوز فروش ۱۰ میلیارد تومان اوراق وقفی در استان اخذ شده است.

حجت‌الاسلام عباسیان خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیمارستان آیت الله خوانساری اراک ۶۴ تخت دارد که به دلیل حجم بالای متقاضیان این مقدار امکانات پاسخگوی نیاز مراجعه کنندگان نیست و باید با مشارکت و همت مردمی این بیمارستان گسترش و توسعه پیدا کند.

وی گفت: با توجه به اهمیت مسئله سلامت در برنامه بودجه ۹۲ و ۹۳، بانک مرکزی نیز مجوز فروش ۱۰ میلیارد تومان اوراق وقفی جهت احداث فاز دوم بیمارستان تخصصی سرطان آیت الله خوانساری اراک را صادر کرده است.

 

کد خبر 2467069

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha