پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۹ دی ۱۳۹۳، ۱۵:۳۴

عسگری:

۹۲۰ میلیارد ریال درآمد در ایلام وصول شد

۹۲۰ میلیارد ریال درآمد در ایلام وصول شد

ایلام- معاون برنامه ریزی استاندار ایلام گفت: امسال تاکنون ۹۲۰ میلیارد ریال درآمد در استان وصول شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از وابط عمومی استاندار ایلام، حشمت اله عسگری در نشست ستاد درآمد استان اظهار داشت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده مقرر شده بود که تا پایان آذر در ۹ ماهه امسال ۸۴۰ میلیارد ریال درآمد مالیاتی وصول شود که خوشبختانه تاکنون نسبت به مقدار مصوب ۸۰ میلیارد ریال نیز مازاد درآمد وصول شده است.

وی ادامه داد: این آمار نشان می دهد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۰۰ میلیارد ریال ارتقا درآمد وجود دارد و درصد تحقق آن ۱۰۹ درصد است.

این مسئول افزود: کل درآمد مالیاتی که باید در سال ۹۳ وصول شود یک هزار و ۱۲۰ میلیارد ریال است که خوشبختانه تاکنون عملکرد بسیار مثبتی داشته است.

وی گفت: این در حالی است که کل کشور اکنون با کسری وصول درآمد مواجه است.

عسگری جلوگیری از فرار مالیاتی، نهادینه شدن فرهنگ پرداخت به موقع مالیات و همچنین وصول درآمد مالیاتی از برخی شرکت های خصوصی را دلیل افزایش درآمد مالیاتی در استان برشمرد.

وی ادامه داد: طرح جامع مالیاتی از طرح های مهم و ملی کشور است و بی شک به عنوان موتور محرک نظام نوین مالیاتی محسوب می‌شود.

کد خبر 2469292

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha