به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام شکرالله شریعت نژاد ظهر سه شنبه در حاشیه نشست ستاد اجرایی پرسش مهر ۱۵ استان مازندران اظهار داشت: دغدغه بحران کم آبی و فرهنگ سازی بهره برداری مطلوب از منابع آبی موجب شد تا رئیس جمهور در قالب فراخوان ملی پرسش مهر به طرح پرسشی اساسی برای دانش آموزان و فرهنگیان بپردازد.
وی افزود: پرسش مهر ۱۵ فرصت مغتنمی برای دستگاه های مرتبط با منابع آبی و محیط زیست است تا در جهت پیشبرد چشم اندار های سازمانی خود در بهینه سازی سرانه مصرف آب و نگهداشت ذخایر آبی کشور بهره برداری نمایند.
وی افزود: تبیین وضعیت کم آبی و تحلیل سوال رئیس جمهور کشور نیز از جمله برنامه های این همایش است که توسط دانش آموزان و فرهنگیان طراحی و اجرا می شود.
شریعت نژاد خاطرنشان کرد:قریب به اتفاق مدارس شهرستانها و مناطق در سراسر استان در زمینه پرسش رییس جمهوری پیگیری دارند و برای حضور فعالانه دانش آموزان و فرهنگیان تلاش می کنند.
وی افزود: نیمه اول بهمن ماه آخرین فرصت برای ارسال آثار فرهنگیان و دانش آموزان به دبیرخانه پرسش مهر در استان است.
مدیر سازمان دانش آموزی استان مازندران اظهار داشت: واقعیت این است که کشور با کمبود جدی آب روبرو است و در این زمینه دانش آموزان می توانند خانواده ها را آگاه کنند تا فرهنگ سازی با آنها شروع شود.
دبیر پرسش مهر۱۵ استان مازندران در پایان گفت: فرهنگیان، دانشجو معلمان و دانش آموزان باید تلاش کنند با مشارکت موثر و تولید آثار شایسته برای پرسش مهر، بهینه سازی مصرف آب را به یک جریان اثربخش فرهنگی و اجتماعی تبدیل کنند.
نظر شما