پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ بهمن ۱۳۹۳، ۱۲:۱۷

با تصویب کمیسیون تلفیق؛

حساب‌های صندوق توسعه در بانک‌های خارجی بازگشایی می‌شود

حساب‌های صندوق توسعه در بانک‌های خارجی بازگشایی می‌شود

سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: با تصویب این کمیسیون مقرر شد صندوق توسعه بتواند علاوه بر بانک مرکزی، سرمایه خود را در بانک‌های خارجی نیز نگهداری کند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی مفتح سخنگوی کمیسیون تلفیق در نشست خبری، مصوبات جلسه اخیر این کمیسیون را تشریح کرد.

وی گفت: بر اساس قانون برنامه پنجم حساب‌های صندوق توسعه ملی باید در بانک مرکزی نگهداری شود. کمیسیون تلفیق نیز در مصوبه ای اجازه داد حساب‌های صندوق توسعه ملی علاوه بر بانک مرکزی با تایید این بانک در بانک‌های خارج از کشور نیز نگهداری شود.

نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: برای توسعه سرمایه گذاری و تحقق رشد اقتصادی مجوز اعطای 35 میلیارد دلار فاینانس برای دولت صادر شد، علاوه بر این مقرر شد مجوزهایی که تاکنون نیز وجود داشته برای سال آینده تمدید شود.

مفتح ادامه داد: علاوه بر این به دولت اجازه داده شد تا سقف 10 هزار میلیارد تومان صکوک و اوراق مشارکت منتشر کند.

وی افزود: همچنین برای اجرای طرح‌های آزادراه‌ها به وزارت راه نیز مجوز دادیم اوراق مشارکت به میزان 15 هزار میلیارد ریال با تضمین خود منتشر کند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق همچنین از اعطای مجوز بانک مرکزی برای چاپ و انتشار ایران‌چک خبر داد.

وی گفت: هزینه صدور و تعویض گواهینامه در سال 94، 20 هزار تومان خواهد بود و به سازمان غذا و دارو نیز اجازه دادیم برای صدور مجوز حلال برای مواد آشامیدنی، خوراکی، آرایشی و بهداشتی مبلغ 5 میلیون تومان اخذ کند.

مفتح گفت: برای واردات اسباب‌بازی و عروسک نیز 10 واحد درصد به مالیات بر ارزش افزوده اضافه می‌شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق اظهار داشت: به سازمان گسترش و نوسازی و سازمان توسعه معادن اجازه دادیم به محل فروش اموال، سهم‌الشرکه و سهام سازمان 330 میلیارد تومان درآمد کسب کرده و برای مناطق محروم و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و فناوری‌های نوین هزینه کند.

وی اضافه کرد: کمیسیون تلفیق همچنین مقرر کرد 500 میلیارد تومان از محل واگذاری‌ها برای افزایش سرمایه بانک‌های دولتی منظور شود تا برای ارائه تسهیلات توانمند شوند.

مفتح ادامه داد: همچنین 7 هزار میلیارد تومان از بدهی شرکت‌های دولتی به بانک مرکزی که ناشی از تکالیف قانونی بود مقرر شد با پیشنهاد وزارت اقتصاد در تصویب دولت به عنوان بدهی دولت به بانک مرکزی تلقی شود و افزایش سرمایه دولت در شرکت‌ها محسوب گردد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق اظهار داشت: به شرکت‌های تابعه وزارت نیرو، نفت، راه، دفاع، ارتباطات، صنعت، جهاد کشاورزی و سازمان انرژی اتمی می‌توانند با رعایت قانون اوراق مشارکت تا سقف 100 هزار میلیارد ریال با تضمین خود منتشر کند.

مفتح افزود: همچنین کمیسیون تلفیق به شهرداری‌ها اجازه داد تا سقف 70 هزار میلیارد ریال صکوک اسلامی و اوراق مشارکت با تضمین خودشان منتشر کنند.

وی گفت: تضمین سود اوراق قطارهای شهری نیز 50 درصد به عهده دولت و 50 درصد به عهده شهرداری‌ها گذاشته شد.

وی با اشاره به معافیت اوراق مشارکت و صکوک از مالیات گفت: کمیسیون تلفیق به دولت اجازه داد 50 هزار میلیارد ریال اسناد خزانه اسلامی با سررسید یک تا 3 سال منتشر کند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق در پایان گفت: بعد از تعطیلات 22 بهمن گزارش کمیسیون تلفیق در مورد لایحه بودجه سال 94 به صحن علنی مجلس ارسال شده و در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت.

 

کد خبر 2470801

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha