پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ بهمن ۱۳۹۳، ۱۷:۱۱

سمیع خبر داد:

یونیت‌های سوختگی در شرکت‌های مستقر در پارس جنوبی و جم ساخته می‌شود

یونیت‌های سوختگی در شرکت‌های مستقر در پارس جنوبی و جم ساخته می‌شود

بوشهر - مدیر عامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت گفت: یونیت‌های سوختگی در پالایشگاه‌های گازی و مجتمع های پتروشیمی پارس جنوبی و جم ساخت و راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب‌الله سمیع ظهر چهارشنبه در بازدید از مراکز بهداشتی منطقه ویژه پارس و جم اظهار داشت: این منطقه به عنوان قطب اقتصادی و انرژی کشور است و نقش بسیار مهمی در تامین سبد انرژی کشور دارد که باید در ابعاد مختلف مورد توجه قرار بگیرد.

وی یکی از مهمترین اولویت‌های سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت را رسیدگی به وضعیت درمان در مناطق عملیاتی دانست و افزود: یکی از طرح‌های اصلی شرکت ملی نفت در درمان برای منطقه پارس جنوبی ایجاد تروماسنتر است.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت ادامه داد: به منظور پاسخگویی به نیازهای درمانی در این منطقه تا پیش از ایجاد تروماسنتر در منطقه پارس جنوبی، باید در مراکز درمانی درون سایت‌ها و همچنین بیمارستان توحید جم شاهد توسعه خدمات درمانی باشیم.

وی تصریح کرد: برای اینکه خدمات درمان استاندارد به مصدومین احتمالی سوختگی در صنایع نفت و گاز در این منطقه به خوب ارائه شود، ساخت و راه‌اندازی یونیت‌های سوختگی در پالایشگاه‌های گازی و مجتمع‌های پتروشیمی را در برنامه داریم.

سمیع با اشاره به پیشنهاد مهندس یوسفی مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی و انرژی پارس در ارتباط با بررسی نیازهای آتی در بخش بهداشت و درمان منطقه و تبیین سهم و نقش هر شرکت در این زمینه، بیان داشت: بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهر نیازهای فوری به‌ویژه در بخش پرستاری و پیراپزشکی دارد.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت با بیان اینکه نیروی های مورد نیاز در اختیار این بهداری قرار می‌گیرد، اذعان داشت: در آینده نزدیک بخش‌های فوق تخصصی در رشته‌های غدد و گوارش بیمارستان جم توسعه می‌یابد.

کد خبر 2471196

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha