پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ بهمن ۱۳۹۳، ۱۲:۴۱

دینی:

ورودی ایستگاه گازتبریز به یک میلیون و۲۰۰هزارمترمکعب درساعت افزایش یافت

ورودی ایستگاه گازتبریز به یک میلیون و۲۰۰هزارمترمکعب درساعت افزایش یافت

تبریز - مدیر عامل شرکت گاز آذربایجان شرقی گفت: با توسعه و افزایش گاز ایستگاه ورودی تبریز به یک میلیون و ۲۰۰ هزار متر مکعب در ساعت، گازرسانی پایدار این شهر تضمین خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ولی الله دینی یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران سهم کلانشهر تبریز از تعداد مشترکان گاز استان را ۵۰ درصد اعلام و تصریح کرد: بر همین اساس با افزایش ایستگاه ورودی گاز تبریز به یک میلیون و ۲۰۰ هزار متر مکعب در ساعت که از سال آینده صورت خواهد گرفت، گازرسانی پایدار این شهر تضمین خواهد شد.

وی همچنین حل مشکلات افت فشار و تأمین گاز در زمان های اوج مصرف را از دیگر مزایای راه اندازی این ایستگاه دانست و اظهار داشت: مدیریت توزیع گاز نیروگاه ها از طریق دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران انجام می شود و با افزایش تولید گاز طبیعی کشور از سال آینده امیدواریم تمامی صنایع عمده از جمله نیروگاه های استان بخصوص نیروگاه تبریز تمام وقت از انرژی پاک برخوردار شوند.

مدیر عامل شرکت گاز استان ادامه داد: هم اکنون بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک از نعمت گاز در استان بهره‌مند هستند که در این میان تمام خانوارهای شهری و ۸۰ درصد خانوار های روستایی آذربایجان شرقی از گاز طبیعی استفاده می کنند و تلاش می کنیم تا بخش های باقیمانده نیز تحت پوشش قرار دهیم.  

وی همچنین با اشاره به صرفه جویی ۱۱ درصدی مصرف گاز طبیعی با اجرای طرح ارتقای کارایی انرژی موتورخانه ساختمان های اداری اظهار داشت: در اقلیم سرد، قیمت گاز طبیعی ماهانه برای هر مترمکعب تا دامنه مصرف ۳۰۰ مترمکعب در فصول سرد سال (از اول آبان تا اول اردیبهشت) ۴۴۰ ریال محاسبه می شود که مشترکان باید با در نظر گرفتن این نحوه محاسبه، الگوی مصرف خود را بهبود بخشند.

دینی با اشاره به بیمه تمامی مشترکان در برابر حوادث ناشی از مصرف گاز طبیعی گفت : متاسفانه در سالجاری تاکنون ۱۲۷ حادثه ناشی از عدم رعایت موارد ایمنی در استفاده از گاز طبیعی در استان رخ داده و منجر به فوت ۱۹ نفر شده است که در این میان ۱۱ نفر بدلیل گاز گرفتگی و هشت نفر نیز بواسطه سوانح آتش سوزی و انفجار گاز طبیعی جان خود را از دست داده اند.

مدیر عامل شرکت گاز استان در پایان یادآور شد: مشترکان با رعایت موارد ساده از قبیل کنترل مسیر دودکش ها، استفاده از کلاهک H،  عدم نصب دودکش به صورت افقی، استفاده از کف صابون برای تشخیص نشت گاز، استفاده از بست های فلزی و همچنین عدم استفاده از دودکش مشترک می توانند از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنند.

کد خبر 2473327

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha