به گزارش خبرنگار مهر، محمودرضا شیرازی شامگاه گذشته در جلسه شورای اسلامی شهر آبادان که در محل سالن اجتماعات این شورا برگزار شد، با اشاره به نمایشگاه جامع مدیریت شهری کشور اظهار کرد: این نمایشگاه در محل مصلای تهران برگزار می شود و حدود ۹۰۰ شهرداری از سراسر کشور در آن حضور دارند و مسئولان عالی کشور از آن بازدید می کنند.
وی ادامه داد: این نمایشگاه در آستانه عید نوروز برگزار می شود و با توجه به اینکه آبادانی های زیادی مقیم شهرهای تهران و کرج هستند، آنها می توانند ضمن بازدید از آن در آبادان نیز سرمایه گذاری کنند.
شهردار آبادان با اشاره به اهمیت معرفی شهرداری آبادان در نمایشگاه جامع مدیریت شهری، افزود: با حضور شهرداری آبادان در نمایشگاه مدیریت جامع شهری، ضمن اینکه دستاوردهای این شهرداری در نمایشگاه معرفی می شود تجربه و تبادل اطلاعات نیز بین شهرداری ها انجام می شود.
شیرازی با بیان اینکه نمایشگاه جامع مدیریت شهری طی سالهای گذشته تاثیرگذار بوده است، عنوان کرد: نمایشگاه های دیگری نیز در سایر شهرهای کشور مانند (شهر ایده آل) در جزیره کیش برگزار شده ولی برای جلوگیری از هدر رفت هزینه ها در آن شرکت نکردیم.
وی در ادامه با اشاره به افزایش ۱۰۰ درصدی بودجه شهرداری آبادان برای سال ۹۴ عنوان کرد: بودجه شهرداری آبادان نسبت به سال ۹۳ افزایش ۱۰۰ درصدی داشته و اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان برای سال آینده در نظر گرفته شده است.
شهردار آبادان در خصوص احداث بازار خرما و صنایع جانبی توضیح داد: احداث بازار خرما و صنایع جانبی که جای آن در آبادان خالی بوده است، در بودجه سال آینده پیش بینی شده است.
شیرازی با بیان اینکه در بودجه سال ۹۴ وابستگی به عوارض آلایندگی کاهش یافته است، تصریح کرد: در بودجه سال آینده اعتباری برای احداث روگذر مقابل دروازه شرکت پالایش نفت آبادان و همچنین روگذر میدان طیب در نظر گرفته شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، تکمیل ورزشگاه شهرداری، احداث سرویس های بهداشتی، توجه به حوزه آی تی، بهسازی مسیرهای داخلی شهر، پوشش کانال ها و انهار و ساماندهی حمل و نقل شهری بخشی از مواردی بود که شهردار آبادان برای بودجه سال ۹۴ به آن اشاره و میزان اعتبارات در نظر گرفته شده برای آنها را اعلام کرد.
نظر شما