پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ بهمن ۱۳۹۳، ۱۳:۳۶

قمی مطرح کرد:

اعتبار ۲۵۰ میلیارد تومانی برای پروژه های دهه فجر شهرستان نوشهر

اعتبار ۲۵۰ میلیارد تومانی برای پروژه های دهه فجر شهرستان نوشهر

نوشهر - فرماندار نوشهر با اشاره به جشن های سالروز انقلاب از مردمی بودن این مراسم خبر داد و گفت: در این دهه پروژه های مختلف عمرانی و خدماتی و زیرساختی با اعتباری ۲۵۰ میلیارد تومان بهره برداری می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار نوشهر ظهر یکشنبه در جمع مسئولان شهرستان در فرودگاه این شهرستان، دهه فجر را متمایز از دیگر جشن های کشور و انقلاب اسلامی را متمایز از انقلاب های دیگر در جهان عنوان کرد و گفت: نگاهی عمیق و با بصیرت به انقلاب اسلامی، خصوصیات بارز و شاخص آن را نمایان می کند که آن را از دیگر انقلاب های دنیا متمایز می کند.

محمدعلی قمی اويلي ادامه داد: رابطه بین امام و امت، عشق و ارادتی وصف ناپذیر و ماندگار در تاریخ یکی از ویژگی هایی است که در دیگر انقلاب ها دیده نمی شود.

وی افزود: انقلاب اسلامی ایران با حضور توده مردم از همه اقشار شکل گرفت و رهبری بعد از بنیانگذار این انقلاب نیز رهبر انقلابی معرفی شده است.

فرماندار نوشهر تصریح کرد: افقی که امام راحل برای انقلاب اسلامی در ایران پایه ریزی کرده بود، تحقق استمرار آن تا انقلاب مهدویت بوده است و بر این مبنا تا آن زمان ادامه دارد.

وی از دیگر خصوصیات این انقلاب را تدوام حس انقلابی و عمل به ارزش های ابتدای آن توسط نسل های بعدی عنوان کرد و بیان داشت: در دهه چهارم انقلاب که دهه عدالت و پیشرفت است نسلی که با نسل اول آن هم از نظر سنی و هم در برخی از برداشتها متفاوت است، در اصول و آرمانهای اولیه اشتراک هدف دارند.

قمی اويلي اذعان داشت: انقلاب اسلامی ایران با شعار نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی مدل و تفکر جدیدی به جهان ارائه داد که هنوز کسی نتوانسته آن را ارائه دهد و امروز نیز دشمنان قسم خورده انقلاب هنوز در جهت براندازی این شعار و اهداف انقلاب از تلاش وانماندند.

وی با بیان اینکه کینه ورزان انقلاب به دنبال ناکارآمد جلوه دادن دین در اداره امور جامعه هستند خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران با رهبری امام راحل با تاسی از انقلاب بزرگ پیامبر اکرم(ص) و در جهت احیای تفکر ناب محمدی است.

فرماندار نوشهر با اشاره به اینکه دشمنان برای این هدف تاکنون هزینه های زیادی متحمل شدند، اهانت به پیامبر با چاپ کاریکاتور موهون را از اقدامات دشمنان بیان کرد و گفت: امروز وظیفه ما به عنوان کسانی که باید پاسدار ارزش های انقلاب و خون شهدا باشیم دوچندان شده است و باید در جهت حفظ دستاوردهای سیاسی؛ علمی، اقتصادی و فرهنگی کشور تلاش کنیم.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: حفظ دستاوردهای انقلابی تنها با داشتن انگیزه انقلابی میسر مي شود.

رئیس فرودگاه نوشهر نیز با تبریک فرا رسیدن دهه مبارک فجر و سی و ششمین بهار انقلاب اسلامی با اشاره به سخنان امام راحل، رمز پیروزی و موفقیت ایران اسلامی را وحدت کلمه عنوان کرد.

علی متانت اظهار داشت: دهه فجر فرصت مغتنم تجدید میثاق با آرمانهای امام راحل، شهدا و رهبر معظم انقلاب است.

امام جمعه شهرستان نوشهر با اشاره به ضرورت اهتمام جدي مسئولين در مقابله با دسيسه هاي دشمنان خاطرنشان كرد: مسئولان اجرائي، تهديد بحران ارزش ها را جدي بگيرند.

امام جمعه نوشهر نیز با تبريك فرا رسيدن دهه فجر، اظهار كرد: پيروزي انقلاب اسلامي و استمرار آن جزو امدادهاي غيبي بود و تاكنون نيز با لطف خدا و عنايت امام زمان(عج) استمرار يافت.

حجت الاسلام محمود مشايخ با بيان اينكه يكي از تهديداتت، بحران ارزش‌ها است، افزود: نگذاريم ارزش‌هاي انقلاب اسلامي تضعيف شود و وظيفه همگان است تا ارزش‌ها و آرمان‌هاي انقلاب را حفظ كنيم.

امام جمعه شهرستان نوشهر با اشاره به اهتمام جدي مسئولين در مقابله با دسيسه هاي دشمنان خاطرنشان كرد: مسئولان اجرائي، تهديد بحران ارزش ها را جدي بگيرند.

وي مكتب، رهبري و مردم را سه عامل پيروزي انقلاب اسلامي دانست و خاطر نشان كرد: زندگي، سبك و راه امام ارزشمند است و امام در كارها برنامه داست و چون برنامه داشت، كارنامه هم داشت و بنابراين مسئولان هم بايد هم در زندگي فردي و هم اجتماعي برنامه داشته باشند و با برنامه پيش بروند.

امام جمعه نوشهر خطاب به مسئولان شهرستاني گفت: عدم تحقق عدالت، آفت است و با توجه به اينكه در دهه چهارم كه دهه عدالت و پيشرفت است بايد عدالت از ادارات شروع شود و درصدد حل مشكلات مردم برآمده و در اين مسير كاغذ بازي‌ها كمتر شود.

فرماندار نوشهر نيز طي سخناني اظهار كرد: وقتي عميقا به انقلاب اسلامي نگريسته مي شود، در مي يابيم كه يكي از ويژگي‌هاي اين انقلاب كه در روز ۱۲ بهمن به يادگار مانده است، رابطه بين امام امت و مردم است.

محمد علی قمی اويلی  با بيان اينكه مردم امام را ۱۵ سال در تبعيد بود، نديده بودند، افزود: عشق و ارادت مردم به امام وصف ناپذير و ماندگار در تاريخ شد.

وي با اشاره به اينكه انقلاب مردمي ايران يك انقلاب ويژه بود، بيان كرد: وقتي انقلاب‌هاي كبير دنيا همچون انقلاب اكتبر روسيه يا كبير فرانسه را مشاهده مي كنيم نشان از آن دارد كه مردم در آن نقش و تاثيرگذاري نداشتند و تنها تعدادي از نخبگان تاثيرگذاري كردند.

قمي اويلي با بيان اينكه انقلاب ما انقلاب مردمي بود، عنوان كرد: اعتماد امام به مردم و ايمان مردم به امام يك رابطه معنادار و داراي مفهوم اسلامي بود.

وي با اشاره به اينكه امام (ره) يك افق و دورنمايي را پايه گذاري كردند، گفت: انقلاب اسلامي بستر‌ ساز انقلاب حضرت مهدي(عج) است.

فرماندار نوشهر با باين اينكه نسل هاي بعدي در انقلاب تاثيرگذار هستند، تصريح كرد: امروز دهه چهارم انقلاب كه دهه عدالت و پيشرفت نام‌گذاري شده قرار داريم و حتي شايد برداشت‌هاي متفاوتي داشته باشد اما در رسيدن به اصول و آرمان‌هاي انقلاب اسلامي هدف مشترك دارند.

وي اظهار كرد: انقلاب ما يك مدل جديد از انقلاب را به دنيا معرفي كرد و شعار «نه شرقي نه غربي جمهوري اسلامي» يك مدل خاص انقلاب اسلامي ما بوده است و به همين دليل دشمنان اين انقلاب هم براي مواجهه با آن متفاوت است و دشمنان در جهت مقابله با تفكر انقلاب اسلامي هم قسم شدند.

کد خبر 2481749

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha