پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۵ بهمن ۱۳۹۳، ۹:۴۸

حجت الاسلام ولی نژاد:

حفاظت از خانواده راهکار مناسبی برای مقابله با تهاجم فرهنگی است

حفاظت از خانواده راهکار مناسبی برای مقابله با تهاجم فرهنگی است

گرگان- مدیر کل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: حفاظت از خانواده راهکار مناسبی برای مقابله با تهاجم فرهنگی است.

حجت الاسلام نورالله ولی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به این نکته که چهارمین روز دهه فجر با عنوان انقلاب اسلامی، استحکام خانواده، زنان و سبک زندگی ایرانی- اسلامی نامگذاری شده، افزود: اهمیت نقش خانواده در جامعه دلیل نامگذاری آن در این روز است.

وی با بیان این نکته که اگرخانواده به عنوان سرچشمه گل آلود باشد این شرایط به جامعه هم تعمیم می یابد، افزود: امروز در تهاجم فرهنگی خانواده مورد مورد هجوم قرار گرفته است.

این مسئول گلستانی تصریح کرد: با ورود ماهواره، مواد مخدر به داخل منازل، افزایش آمار طلاق و بیکاری در خانواده ها، پایه های این اجتماع کوچک به نوعی سست شده است.

حجت الاسلام ولی نژاد با اشاره به این نکته که در قرآن به حفاظت از خانواده تاکید شده، افزود: خانواده تکیه گاه زندگی و پناهگاه اعضای خانواده به شمار می رود، اگر به این تکیه گاه توجه نشود سقف آن فرو می ریزد.

وی با بیان این مطلب که اگر سقف خانواده فرو بریزد زندگی متلاشی خواهد شد، اظهار کرد: سقف خانواده معنویت، احترام به بزرگتر، احترام به نوجوان و جوان و کودکان است؛ این سقف باید استحکام داشته باشد تا خانواده مستحکم بوده و در نهایت جامعه خوبی داشته باشیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان خاطرنشان کرد: برای ترویج تهاجم فرهنگی در جامعه اسلامی، سرمایه گذاری شده دشمن خانواده ها را این بار مورد هجوم قرار داده است.

وی اظهار کرد: با غفلت و ناآگاهی، مدل زندگی ما از سبک زندگی ایرانی- اسلامی در حال تغییر است از این رو مقام معظم رهبری توصیه کرده که سبک زندگی ایرانی- اسلامی در پیش گرفته شود تا جامعه و افراد آن از هویت اصلی خود دور کنند.

حجت الاسلام ولی نژاد ضمن اشاره به این نکته که باید توجه داشته باشیم که خانواده پایه و اساس و جامعه است، افزود: دین ما، مکتب ما برای حفظ خانواده بسیار سفارش کرده به همین خاطر باید توجه داشت که متلاشی کردن بنیان خانواده از جمله اهداف دشمن به شمار می رود.

مدیر کل تبلیغات اسلامی گلستان در خاتمه تاکید کرد: دشمن می داند که اگر احکام خانواده را به هم بریزد، استحکام جامعه به هم خواهد خورد از این رو باید تلاش کرد تا استحکام خانواده هیچ گاه فرو نریزد تا جامعه ای سالم داشته باشیم.

کد خبر 2486944

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha