پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ آبان ۱۳۸۴، ۱۶:۴۷

محمدي زاده استاندار خراسان رضوي : امروز تكيه بر اندوخته هاي فكري و علمي ضرورت حتمي مبارزه با دشمن است

محمدي زاده استاندار خراسان رضوي : امروز تكيه بر اندوخته هاي فكري و علمي ضرورت حتمي مبارزه با دشمن است

استاندار خراسان رضوي گفت: امروز تكيه بر اندوخته هاي فكري و عملي جوانان و دانشمندان كشورمان ضرورت حتمي مبارزه با دشمن است.

جواد محمدي زاده استاندار خراسان رضوي در گفت وگو با خبرنگار "مهر" در مشهد گفت: جوانان ، دانش آموزان و دانشجويان اين مرز و بوم  با تكيه بر  دين و شناخت دقيق از دشمن و با علم به خلقيات تجاوزكارانه دشمن همواره مي توانند حضوري فعال در عرصه هاي افتخارآفريني ملي و بين المللي داشته باشند.

 

وي 13 آبان را يادآور مولفه هاي برجسته اي دانست و افزود: توجه به اصولي مانند تشخيص دقيق سياسي و عمق تحليل سياسي، شجاعت و دلاوري، پيروي از اصل بارز ولايت فقيه و آگاهي از نقشه ها و دشمني هاي استكبار جهاني و دشمنان كشورمان باعث مي شود تا انقلاب اسلامي با قدرت هرچه تمامتر در مدار استمرار باشد.

 

وي اظهار داشت : پيروزي جوانان ما در عرصه هاي  علم و دين نشانگر اعتقاد به توانايي هاي بارز و برجسته جواناني دارد كه در نسل هاي گذشته  انقلاب كردند و در عرصه دفاع مقدس سر بلند شدند و امروز نيز در عرصه  انرژي هسته اي افتخارات بين المللي بسياري براي كشورمان به ارمغان اورده اند.

 

محمدي زاده توسعه فن آوري هسته اي در كشور را از عوامل تشديد خصومت آمريكا و همپيمانانش خواند و بيان داشت :  دشمن استكبار جهاني امروز به مراتب بيشتر از سالهاي آغازين انقلاب  اسلامي و دوران مقدس  مي باشد و نمونه بارز آن هم تلاشهاي آمريكا  و انگليس براي ارجاع پرونده هسته اي ايران به شوراي امنيت مي باشد.

 

استاندار خراسان رضوي تصريح كرد : امروز ضرورتي ترين  حركت ما  بايد عمل به آرمانهاي امام (ره) و پيروي از دستورات  مقام معظم رهبري باشد و اصل حضور همه جانبه نيز بايد مد نظر باشد.

 

وي در پايان تاكيد كرد: بر اين اعتقادم كه با بيداري و خود باوري جوانان اين مرز وبوم  پله هاي ترقي روز به روز طي خواهد شد و شكوفايي، عزت و سربلندي در تمام عرصه ها همراه ما خواهد بود.

کد خبر 248713

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha