پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۸ بهمن ۱۳۹۳، ۱۲:۲۳

سعادت اعلام کرد:

افزایش تحریم ها علیه ایران، آمریکا را منزوی تر می کند

افزایش تحریم ها علیه ایران، آمریکا را منزوی تر می کند

ارومیه- استاندار آذربایجان غربی گفت: افزایش تحریم های اقتصادی علیه ایران آمریکا را در بین شرکای غربی اش منزوی تر می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، قربانعلی سعادت صبح شنبه در آئین کلنگ زنی مدرسه ۱۲ كلاسه روستای هفتوان در سلماس، گفت: رئیس جمهور آمریکا اعلام می کند اگر تحریم ها علیه ایران افزایش یابد ، آمریکا بیش از گذشته در بین شرکای غربی خود منزوی خواهد شد و این نشان از اقتدار نظام اسلامی است.

سعادت با اشاره به تحریم های نظام سلطه علیه کشور، اظهار داشت: با وجود اینکه در شرایط سختی قرار داریم با ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری و اجرای منویات ایشان، این شرایط سخت نیز به پایان خواهد رسید.

وی با بیان اینکه با وجود تحریم ها علیه کشور، این تحریم ها  ایران را صاحب علم و تکنولوژی و فناوری هسته ای بومی و توانایی پرتاب فضاپیما کرده، ادامه داد: امروز ایران اسلامی به برکت جوانان مومن و تلاشگر خود توانسته است در بسیاری از علوم جزو کشور های برتر دنیا تبدیل شود .

استاندار آذربایجان غربی با اعلام اینکه جوانان ایران اسلامی ثابت کرده اند هرچقدر تحریم ها زیاد و فشار علیه کشور بیشتر شود ، جوان ما شکوفاتر می شود، ادامه داد: در شرایط كنونی شاهد هستیم كه كنگره امریكا در موضوع هسته ای ایران، دچار تفرقه و دو دستگی شده است و این بخاطر افشاگری ایران از سیمای صهیونیسم و مقاومتی است كه در برابر تحریم ها از خود نشان داده است.

کلنگ زنی مدرسه ۱۲ کلاسه روستای هفتوان، بهره برداری از ۴۵۹ واحد مسکن مهر و کلنگ زنی مجتمع فرهنگی هنری شهرداری تازه شهر از جمله برنامه های استاندار آذربایجان غربی در سفر به شهرستان سلماس است.

کد خبر 2489159

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha