به گزارش خبرنگار تلويزيوني "مهر"، "رامتين خداپناهي" كه بازيگري را از تئاتر آغاز كرده است، فارغ التحصيل رشته تئاتر از دانشگاه آزاد اسلامي است، بازي را از بازي در تئاتر "كشتي نوح" در سال 78 آغاز كرده، اما همانطور كه خودش معتقد است به تصوير (سينما و تلويزيون) بيشتر علاقمند است، به همين خاطر، در ماه رمضان در سال گذشته، در سريال "فقط به خاطر تو" به كارگرداني " اكبر منصور فلاح " در نقش "ستار بياباني" خوش درخشيد. ديگر بازي از او نديديم تا اين كه امسال نيز در سريال "براي آخرين بار" با همان كارگردان، اولين تجربه نقش منفي اش را به نمايش گذاشت. رامتين در نقش حميد داماد آقاي قندي است كه نقشه قتل پدرزنش را مي كشد تا به پولهاي او دست يابد.
خدا پناهي به خبرنگار تلويزيوني مهر مي گويد : حميد خيلي آدم رذل و و پليدي بود، به طوري كه خيلي از ديالوگهاي آن را موقع بازي حذف كردم. بعد از سريال "فقط بخار تو" خيلي ها معتقد بودند كه بازي او بي شباهت به رضا كيانيان نيست. او در اين رابطه مي گويد : تقليد كه اصلا، ولي شايد كمي در صدايم شباهت وجود داشته باشد و الا كه ايشان استاد من هستند.
رامتين خداپناهي ( سمت راست ) در سريال " براي آخرين بار "
خدا پناهي كه به تازگي، بازي در دو اپيزود از سريال "و خداوند عشق را آفريد" به كارگرداني "مسعود شاه محمدي" را به پايان رسانيده است، درباره فعاليتهاي اخيرش به خبرنگار مهر مي گويد: به خاطر فيلمنامه خوبي كه در فيلم 90 دقيقه اي را ديدني ديدم، قبول كردم كه در اين تله فيلم بازي كنم، اين تله فيلم گذر زندگي نام دارد.
نظر شما