به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر فانی در همایش «ایست! آب نیست» که در صبح یکشنبه در تالار فرهنگ برگزار شد اظهار کرد: آموزش و پرورش کارکردهای متعددی در ادبیات تعلیم و تربیت در دنیا دارد، یکی از کارکردهای آن فرهنگسازی است.
وی افزود: در عین حال که انتقال فرهنگ می کنیم باید فرهنگسازی را هم انجام دهیم.
وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: به موازات فرهنگ سازی، رفتارسازی هم در آموزش و پرورش باید صورت گیرد.
فانی، رفتارسازی و تغییر رفتار را در تغییر دانش دانست و گفت: دانش باید نسبت به یک موضوع که فرهنگسازی می شود تغییر کند.
وی با بیان اینکه تغییر دانش یک ضرورت است اما کافی نیست، اظهار کرد: باید تغییر دانش به یک نگرش تبدیل شود و این نگرش تبدیل به یک تغییر رفتار فردی و عمومی در جامعه شود.
وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: این نظام آموزشی بزرگترین فصل مشترک حاکمیت به عنوان کارکرد اصلی می تواند بحث فرهنگسازی را دنبال کند.
فانی افزود: پرسش مهر 15 که در آغاز سال تحصیلی درباره صرفه جویی آب توسط رئیس جمهور مطرح شد را ما به کمک سازمان دانش آموزی به داخل مدارس وارد کردیم و از طریق مدارس به خانه ها بردیم.
وی تصریح کرد: در پرسش مهر 15، دانش آموزان، فرهنگیان و خانواده ها همکاری های زیادی با ما داشتند.
وزیر آموزش و پرورش یک پیشنهاد به وزارت نیرو ارائه داد و گفت: وزارت نیرو محتواهای لازم در مصرف بهینه آب را در اختیار ما قرار دهد تا ما از طریق شبکه وسیع آموزش و پرورش این محتوا و پیام را به خانواده و جامعه منتقل کنیم.
فانی یادآور شد: کمیته دائمی با حضور وزارت نیرو، آموزش و پرورش و محیط زیست در دبیرخانه پرسش مهر باید تشکیل شود.
نظر شما