به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، دكتر خليل علي محمد زاده با بيان اين مطلب افزود: به ازاي هر دانشكده دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقيقات 10 نشريه و به ازاي هر 160 دانشجوي اين دانشگاه يك نشريه منتشر مي شود.
وي يادآور شد : اين رشد فرهنگي در يك بستر طبيعي و بدون كمترين تبعيض حتي در مورد يك نشريه شكل گرفته و حركتي سطحي نيست.
اين مقام مسئول كمترين تيراژ نشريات دانشجويي در واحد علوم و تحقيقات را 250 نسخه و بيشترين را 500 جلد در هر شماره ذكر كرد و گفت: كمك به نشريات دانشجويي بر اساس مصوبه شوراي فرهنگي واحد، يكسان و در حدود 50 درصد هزينه هاي انتشار است.
دكتر خليل علي محمد زاده رشد كمي و كيفي نشريات دانشجويان در مقاطع تحصيلي كارشناسي ارشد و دكتري را خوب توصيف كرد و يادآور شد: با توجه به اينكه بيش از 50 درصد دانشجويان واحد علوم و تحقيقات در اين دو مقطع مشغول به تحصيلند، تلاش مي شود، هرم نشريات دانشجويي نيز نماد اين حجم باشد.
به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، دومين همايش نشريات دانشجويي دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقيقات از 24 تا 26 آبان ماه در محل دانشكده علوم انساني شماره 1 برگزار مي شود.
نظر شما