پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۰ بهمن ۱۳۹۳، ۱۴:۵۵

ترن‌های چینی المپیک 2016 وارد برزیل شدند

ترن‌های چینی المپیک 2016 وارد برزیل شدند

ترن‎های چینی المپیک 2016 ریو پس از سه ماه از زمان بارگیری وارد برزیل شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این ترن‌ها مخصوص بازی‎های المپیک طراحی شده و قرار است ریو دوژانیرو را به دهکده مسابقات مرتبط کند.

بر پایه گزارش چاینادیلی، این واگن‌ها در پایان ماه مارس و یا اوایل ماه آوریل در متروی فوق کار گذاشته خواهد شد و در ماه اوت راه اندازی می‌شود.

سی ان آر، شرکت طراح این واگن‌ها، از سال 2004 فعالیت خود را در منطقه آمریکای لاتین آغاز کرده است. برزیلی‎ها پس از اینکه در سال 2007 به عنوان میزبان رقابتهای جام جهانی 2014 و میزبان المپیک 2016 ریو انتخاب شدند، تصمیم گرفتند وضعیت حمل و نقل شهری خود را سامان ببخشند.

مسئولان ایالت ریو در سال 2009 قراردادی را با سی ان آر منعقد کردند و این شرکت ظرف شش سال گذشته، برای 34 مترو، واگن تولید کرده است.

کد خبر 2492284

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha