به گزارش خبرنگار مهر، برات قنبری ظهر دوشنبه در مراسم افتتاح پروژه های ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان گفت: سالانه شاهد ۴ هزار میلیارد تومان خروج سرمایه از این بخش بودیم اما در سال گذشته اجازه استفاده از حق امتیازها را دادند.
وی افزود: دو هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای این بخش و سه برابر این میزان برای بخش خصوصی در نظر گرفته شده است، در سال ۹۴ نیز رقم دو هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری می کنیم.
وی بیان کرد: امتیازات نسب سوم و چهارم نیز واگذار شد و سرمایه گذاری مناسبی برای تغییر نسل اپراتور تلفن همراه ایجاد شد، این عدد برای استان گلستان بیشتر از سرمایه گذاری ۸ سال گذشته کشور بوده است.
قنبری تصریح کرد: در سال گذشته اولین برنامه پهن باند را با بیش از ۲۰ برابر وضعیت موجود اجرا کردیم.
وی خاطرنشان کرد: افزایش ۲۰ برابری پهنای باند در کشور با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان انجام شد.
قنبری ادامه داد: نگاه ما این است که استانهای مرزی جایگاه ویژه ای دارند تقویت کانالهای بین المللی نیز در دستور کار ما است و برنامه ششم توسعه را بر مبنای مزیت های استانی برنامخه ریزی می کنیم.
وی بیان کرد: ICT به کاهش تورم کمک می کند، در دولت تدبیر و امید موفق شدیم عملیات ICT روستایی را گسترش بدهیم و از روستاها برای گسترش پهن باند شروع کردیم.
قنبری تاكيد كرد: در نگاه جدید وزارتخانه توازن منطقه ای برای ما مهم است و سهم سرمایه گذاری استانهایی مانند گلستان را تا دو برابر افزایش داده ایم، به این صورت اگر پروژه های اساسی داشته باشیم زمینه خوبی در استان داریم .
وی افزود: نگاه ما به استان گلستان برای منابع باتکی فرق می کند، در پست بانک به خرده بانک داری پرداخته ایم و تجهیز منابع خرد نیز باید داشته باشیم.
نظر شما