هوشمند صفائی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: نخستین شركت توسعه و عمران استاندر شهرستان هویزه به ثبت رسید.
وی توضیح داد: تشكیل تعاونی توسعه و عمران كه در ابعاداجتماعی، عمرانی ، فرهنگی و گردشگری فعالیت می كنند-مانع از ایجاد رانت می شود.
صفایی در خصوص روند تاسیس این تعاونی گفت:تاسیس تعاونی توسعه و عمران در شهرستان هویزه از ابتدای سالجاری به درخواست هیات موسس تعاونی در حال پیگیری است.
مدیر كل تعاون، كار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: تاكنون ۱۷ جلسه هیات موسس و ۲۶ جلسه ترویجی در ادارات و دانشگاه های شهرستان و دو سمینار آموزشی و ترویجی برگزار شده است و درحال حاضر حداقل ۲۰۰ نفر به عضویت این تعاونی درآمده اند.
صفایی افزود: طبق قانون، ثبت تعاونی توسعه و عمران حداقل با عضویت نیم درصد جمعیت شهرستان امكان پذیر است.
نظر شما