به گزارش خبرنگار مهر، علی کورانی فر صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری جشنواره فعالیتهای فرهنگی خودجوش جوانان مومن و انقلابی استان لرستان اظهار داشت: برگزاری چنین برنامه هایی از نیازها و ضرورت های استان است.
وی با بیان اینکه باید سعی شود که این جشنواره مخاطب بیشتری را تحت پوشش قرار دهد افزود: گسترده فعالیت و تاثیرگذاری جشنواره باید به سمت قشری برود که نیاز است بر روی آنها فعالیتهای فرهنگی جدی تری صورت گیرد.
کورانی فر ادامه داد: دایره تاثیرگذاری این جشنواره باید علاوه بر افرادی که فعالیت فرهنگی انجام می دهند به سمت افراد علاقمند و دارای استعداد برای ورود به برنامه های فرهنگی نیز سوق داده شود تا کسانی که دارای ظرفیت و توانمندی در این زمینه هستند نیز وارد میدان شوند.
وی با تاکید بر اینکه روی طیف جوانان علاقمند به فعالیت فرهنگی باید سرمایه گذاری جدی تری صورت گیرد ادامه داد: این جشنواره می تواند منجر به چندین برابر شدن تعداد فعالان فرهنگی جوان در استان شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری لرستان همچنین بر لزوم تنوع و نوآوری در برگزاری این جشنواره تاکید کرد و یادآور شد: در دو بعد مخاطبین و محتوای برگزاری جشنواره باید برنامه ریزی جدی صورت گیرد.
کورانی فر با بیان اینکه کارهای تکراری و کلیشه ای تاثیرگذاری چندانی ندارند یادآور شد: کار در حوزه جوانان نیازمند تنوع، جذابیت و پرهیز از فعالیتهای تکراری است.
وی با بیان اینکه برنامه های این حوزه باید مطابق با ذائقه جوانان طراحی شود عنوان کرد: کارهای فرهنگی مورد استقبال نسل جوان قرار می گیرد که دارای جاذبه و تنوع باشد.
کورانی فر با یادآوری اینکه جوانان امروز از محیط پیرامونی خود تاثیر می پذیرند تصریح کرد: تهاجم فرهنگی دشمنان با استفاده از ابزارهایی مانند ماهواره، شبکه های اجتماعی و سایت های مختلف در فضای مجازی ضرورت برنامه ریزی برای مقابله با این هجمه را روشن تر می کند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری لرستان ادامه داد: مقابله با این هجمه با استفاده از روشها و ابزارهای قدیمی جواب نمی دهد.
کورانی فر با بیان اینکه برگزاری جشنواره فعالیتهای فرهنگی خودجوش جوانان مومن و انقلابی لرستان حرکت خوب و موثری است عنوان کرد: باید تلاش شود از خروجی این همایش هر چه بیشتر بهره گرفته شود.
نظر شما