پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ بهمن ۱۳۹۳، ۱۰:۰۵

معاذاللهی:

زمینه بازگشت مددجویان به زندگی سعادتمندانه در جامعه فراهم شود

زمینه بازگشت مددجویان به زندگی سعادتمندانه در جامعه فراهم شود

کهنوج - دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کهنوج بر لزوم ایجاد بستر مناسب برای بازگشت مددجویان به زندگی سعادتمندانه تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، معاذاللهی صبح شنبه در حاشیه بازدید از زندان کهنوج گفت: باید با انجام راهکارهای مناسب در راستای کاهش جمعیت کیفری گام برداریم.

وی بازدید از زندان ها را از جمله راهکارها برای تحقق اهداف سازنده کاهش آسیب و کاهش جمعیت کیفری در زندان ها دانست و افزود: باید با اجرای برنامه ها و برنامه ریزی صحیح زمینه بازگشت سعادتمندانه مددجویان به جامعه را فراهم کنیم.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کهنوج تصریح کرد: مددجویان باید استفاده مناسب از امکانات موجود در زندان ها از زمان خود حداکثر بهره را ببرند.

وی با اشاره به امکانات فرهنگی و آموزشی موجود در زندان ها، افزود: امکاناتی که بتواند باعث رشد و پیشرفت مددجویان شود فراهم می شود.

معاذاللهی شکست را مقدمه پیروزی دانست و افزود: افراد باید با استفاده از تجربیات خود مسیر صحیح را انتخاب کرده و زندگی موفقیت آمیز برای خود رقم بزنند.

وی سلامتی را از مهم ترین نعمات الهی برشمرد و ابراز داشت: ما همواره باید قدردان و شاکر خداوند باشیم و برای دستیابی به موفقیت تلاش کنیم.

کد خبر 2494775

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha