پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ بهمن ۱۳۹۳، ۱۷:۰۰

صادقیان:

تغییر ساختار سازمان میادین شهرداری اصفهان ضروری است

تغییر ساختار سازمان میادین شهرداری اصفهان ضروری است

اصفهان – رئیس کمیسیون بهداشت و سلامت شورای اسلامی اصفهان گفت: ساختار فعلی سازمان میادین، میوه، تره‌بار و ساماندهی مشاغل شهرداری اصفهان جوابگوی نیاز شهر نیست و تغییر این ساختار امری ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین صادقیان ظهر امروز در هفتاد و سومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان ضمن قدردانی از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار داشت: مردم با این حضور به دشمنان ایران و انقلاب فهاماندند که علی رغم سختی‌ها، مشکلات و سوء مدیریت‌ها همچنان پایبند نظام و کشورشان هستند.

وی در ادامه غذا را یکی از مهم‌ترین فاکتورهای حیاتی برای زندگی انسان‌ها دانست و بیان داشت: در این راستا امنیت غذایی و ایمنی غذا باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

رئیس کمیسیون بهداشت و سلامت شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه امنیت غذایی به معنای دسترسی عموم مردم به غذای مورد نیازشان است، ادامه داد: ایمنی غذا نیز به معنای تامین سلامت غذایی است که مردم استفاده می‌کنند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در شهرداری اصفهان سازمان میادین، میوه و تره‌بار و ساماندهی مشاغل وظیفه تامین امنیت غذایی و ایمنی غذای شهروندان اصفهانی را عهده دار است، ادامه داد: این در حالی است که این سازمان ساختار مناسبی برای اجرای کامل وظایف خود ندارد و ضروری است که ساماندهی مشاغل از این سازمان جدا شده و در قالب زیر مجموعه خدمات شهری شهرداری اصفهان فعالیت کند.

سازمان میادین و میوه و تره بار به صورت میدان داری اداره می‌شود

صادقیان با بیان اینکه در حال حاضر سازمان میادین و میوه و تره بار به صورت میدان داری اداره می‌شود، افزود: ضروری است که این سازمان علاوه بر تامین مواد مورد نیاز مردم و کنترل قیمت‌ها اقدامات لازم را در خصوص استقرار صنایع بسته‌بندی و فراوری مواد غذایی در میدان امری ضروری است.

وی افزود: همچنین ضروری است با راه اندازی چارت بهداشتی در سازمان میوه و تره بار شهرداری اصفهان نظارت و کنترل کافی بر محصولات ورودی و خروجی این میدان صورت گیرد.

رئیس کمیسیون بهداشت و سلامت شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر اینکه بازارهای روز کوثر باید برند سلامت غذایی شهر باشد، ادامه داد: ضروری است که در کنار کنترل قیمت در بازارهای روز کوثر بهداشت و سلامت محصولات نیز مورد توجه قرار گیرد.

ركود اقتصادی ساخت و ساز فرصتی برای تعریف منابع پایدار جدید شهرداری  است

وی در ادامه ركود اقتصادی ساخت و ساز در شهر اصفهان را فرصتی برای شهرداری در راستای تعریف منابع درآمد پایدار از غیر مبتنی بر ساخت و ساز دانست و بیان داشت: با در نظر گرفتن شرایط بودجه شهرداری كه قسمت اعظم درآمد آن مبتنی بر ساخت و ساز است، به دنبال تعریف منابع درآمد پایدار غیر مبتنی بر ساخت و ساز باشد.

صادقیان افزود: یكی از زیر ساخت‌های مهم برای تغییر منابع درآمد شهرداری راه اندازی معاونت اقتصادی است كه به عنوان سیاستگذار با شناسایی راه‌های مختلف ایجاد درآمدهای پایدار بررسی و اقدام شود.

کد خبر 2495293

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha